Nejste přihlášen/a.
Matka má ke 2 radiátorům přívodní trubku vnějšího průměru 3,4 mm na který jsou klasický kohouty.Nevíte jak se to značí? V nabídkách termohlavic je vše značeno závitem.Připadá mi to jak M30x1,5
Jsou to coulove zavity, znaci se 1" , takze ty ventily jsou 1" a co se tyka ty hlavice, tak ten jeji zavit 30 x 1,5 nema vubec nic spolecneho s tou trubkou, to je zavit, ktery ma matice, nandana na termohlavici a slouzi k pritazeni hlavice na teleso termistatickeho ventilu a ne k nasroubovani na trubku a je stejny na vetsine dnesnich typu termostatickych radiatorovych ventilu, nezavisle na velikosti ventilu.
ne. pecenkav vám to už vysvětloval. 30x1,5 je závit, na který se našroubuje hlavice.
doplněno 18.10.12 22:16:Uvidíme co tam bude.Měla by tam být.Psal jsem.Kohouty sou v hrozným stavu,zašlý.Z toho jednoho tekla i voda tak je na něm kámen.Chce to očistit.Jak jsem psal,s tím jedním vůbec nejdoe hnout.Otec to dělal dost prásácky s tím otáčením.To už kohout neše otočit.On měl na to přípravek - čtyřhran na tyčce a tím to silou otevíral.Kdož byl hohout otevřen tekla z něj voda.Každopádně díky za odpovědi.Vyřešeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.