Nejste přihlášen/a.
jsem uz zoufala a nevim si rady,pomuze mi prosim nekdo?12.listopadu jsem si objednala u firmy mercury star sedaci vak,operatorku jsem upozornila,ze nemam pristup na net,dala mi prislib,za me bude o vsem informovat telefonicky,presto se tak nestalo,dlouho se nic nedelo tak jsem si dany vyrobek zakoupila u jine spolecnosti avsak 3.prosince me kontaktoval jednatel firmy s tim,ze si dany vyrobek musim koupit nebo me ceka postih,nic jsem s nima nepodepsala,v podminkach maji,ze muzu kdykoliv odstoupit od smlouvy bez postihu,pan jednatel mi to ovsem vyvraci s tim,ze jsem si vybrala barvu,ktera se moc neprodava.jenze tu barvu maji v nabidce jako spoustu ostatnich,pan jednatel mi vsak tvrdi,ze od smlouvy odstoupit nemuzu,ze to maji v podminkach,ano maji,ale jen za predpokladu,ze bych si na danem vyrobku nechala udelat nejake specialni zmeny ci upravy coz se,ale nestalo.haji se tim,ze mi posilal informativni maily,po tom co jsem mu rekla jak jsem se domlubila s jejich operatorkou mi rekl,ze je to nemozne,ze u nich zeny nedelaji,ale ja s ni mluvila nekolikrat.nevim uz kudy kam,ale jedno vim,ze o jejich produkt uz nemam zajem.co mam delat?dekuji
Máte právo odstoupit od smlouvy podle §53 odst. 7 obč. zákoníku - tedy pokud opravdu nebylo zboží UPRAVENO podle Vašeho přání (barva, která "se neprodává" asi vyžádanou úpravou nebyla). Ovšem odstoupit od smlouvy musíte do 14 dnů od převzetí plnění - to jste tedy ani nepřevzala - napište odstoupení, pošlete doporučeně, telefonicky nic neřešte, vše jen písemně.
Do budoucna si ale pamatujte, že to, že jste nic nepodepsala, neznamená, že smlouva nebyla uzavřena!
Je zcela běžné, že se zpráva o expedici podává i telefonicky. Oznámila jste při objednání jako kontakt své tel. číslo? A jak jste vlastně potvrdila objednávku? A jak vás kontaktoval pan jednatel? Kde on vzal vaše číslo? A jak je to s penězi - kde jsou? Platila jste předem nebo se jednalo o dobírku...?
telefon jsem uvadela v objednavce,platba mela probehnout prevodem,ale jelikoz mi operatorka nezavolala a nezdelila cislo jejich uctu,variabilni symbol a vse potrebne proto,aby se tak mohlo stat,nic jsem nepodnikala,pan jednatel ovsem se haji tim,ze to posilal na uvedeny mail,ktery ovsem nebyl muj,ale byl propujcen od me zname,vola mi pan jednatel neustale,ale ja mu to nezvedam,nepusti me ke slovu a porad na me tlaci s tim,ze to musim koupit,dal to kreslo do aukce a ted po me chce zaplatit,alespon rozdil cenovy,ale ani v te aukci nebylo napsano,ze by ono kreslo melo nejakou zvlastni upravu,jsem samozivitelka a maminka maleho chlapce a urcite si nemuzu dovolit vyhazovat penize za neco co uz nechci.mockkrat vam dekuji za vas zajem mi jakkoliv pomoct
ahojda, myslím si že to ani neřeš. Jen mu oznam že o výrobek nemáš zájem.Dlouho jim to trvalo a tak na tom prodělali. Pokud jsi nic nepodepsala či nezažádala o něco speciálního a s úpravana tak to opravdu neřeš.Jednatel se takto ani k tobě nesmí chovat! Jitka
Tak ,tak.Vypla bych mobil a nic bych nepřevzala.Takhle prostě slušný obchodník nejedná,zapře asistentku-asi to byl duch.s kým jste mluvila,že? Zboží včas nedodal.neinformoval Vás atd...Ať se pan jednatel třeba vzteky po...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.