Nejste přihlášen/a.
V mem nove koupenem byte jsem se rozhodl ze polozim koberec na parkety.V normalnim pripade by to nebyl problem ale parkety byli hodne zanedbane a mezery mezi nimy byli opravdu velke.
Nechtel jsem riskovat ze by koberec tyto diry zacal opisovat tak jsem se rozhodl pro tmeleni.Pote co jsem vypotreboval tri tuby a nebyl jsem ani v polovine, videl jsem ze tudy cesta nepovede.Jedina varianta ktera mi zbyla je bud parkety vyhodit nebo je preskladat.
Protoze miluju vyzvy tak jsem se rozhodl vsech 950 parket preskladat.Dva vikendy jsem dřel jako mourovaty ale dobra vec se podarila.Vsechny spary byli fuc.
Jediny pruser je, ze si objevila jedna obrovska nakraji.Odhaduji to na 15 cm.Pro lepsi predstavu prikladam obrazek.
Potreboval bych poradit cim tuto mezeru nejefektivneji zakryt.Nemusi to byt nijak krasne protoze tam stejne bude koberec ,ale hlavne to musi nejaky patek vydrzet.Prosim vas tedy o radu.Za odpovedi predem dekuji
Jirko.
Sám jsem překvapen,jaký kus jsi ušetřil-ale asi jsi parkety stlačil k jedné straně.Co na ostatních stranách,nechal jsi aspoň 1 cm vůli?Ten pruh volného podkladu asi doplníš prkénkem stejné tloušťky jako parkety,ale u zdi nech zase ten 1 cm vůle.Kvůli dilataci.Vzniklou mezeru můžeš zapěnit PUR pěnou,nebo jen proužkem EPS.Pokud jsi u stěn ten 1 cm nenechal,vezmi rychle pilku(rotační)a obřízni to.Jinak se ti po čase může stát,že se ti parkety vyboulí.Třeba když budeš chtít ten koberec vyčistit.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.