Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stížnost na Měst.úřad ve F-M

Od: mari* odpovědí: 1 změna:

Přišel nedoplatek příteli,který semnou bydlí 5let ,Včera 16.10.2012 jsme obdrželi složenku na zaplacení kom. odpadu ve Frýdku-Místku cirka na1490kč.Dne 17.10.2012 jsme navštivíli měst. uřad ve Frýdku Místku stím,že vše platíme přez internet banking.Pracovnice městkého úřadu nám zdělila že dlužná částka je za rok 2011 a to 490Kč a vytvořila se tím že jsem zadala špatný v.s.,a tím mi vznikl přeplatek o kterým jsem nevěděla a neinformujou až po 6.letech.Přitele taky neinformovaly že má nedoplatek až teď po roce a půl i z penálem navíc o 1000Kč.Pracovnice M-U tvrdila že když je přeplatek tak na další rok nepříde šek k zaplacení,že počítač to neumožní.Ale já jsem šek na letošný rok obdržela jinak bych nemohla zaplatit na letošný rok komunální odpad bez čísla na složence s var.symbolem.Muj přeplatek jme převedly na přitele ale bohužel nám bylo řečeno že ještě že budeme muset zapletit penále.Moc by mě zajímalo jestli si Městký Úřad po šesti letech co mi oznámí že mám přeplatek zaplatí taky úroky na každý rok a to 1000Kč co oni naučtovali na rok příteli.Nechápu že městký úřad chce zbohatnout na občanech města,kteří chtějí mít vše v pořádku ale nedopatřením(špatný v.s. zaplaceno).A takových lidi co jsme my je určitě víc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Stížnost na jednání zaměstnanců obecního úřadu adresujte jejich nadřízenému (vedoucímu oddělení) nebo starostovi.

O přeplatkku Vás úřad podle mne nemohl informovat, protože kvůli chybnému VS nebylo možné platbu správně přiřadit.

Chcete-li poradit s něčím dalším, pak prosím dotaz formulujte srozumitelněji (např. od roku 2011 neuběhlo 6 let, nýbrž jenom 9 a půl měsíce, ...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]