Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přilepit sprchovou vaničku?

Od: bohemian* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, výrobce sprchové vaničky v návodu k montáži doporučuje na 5 nosných bloků položit folii a sprchovou vaničku volně položit. Obkladač doporučuje vaničku zespoda přilepit.

Jak se to obvykle dělá? Co doporučujete?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

0x

Co to je presne za vanicku?

bohemian*
hodnocení

Pardon, zapomněl jsem napsat - jedná se o keramickou vaničku

pecenkav*

Normalne se lepi na lepidlo jako dlazba, ale snazil bych se dodrzet navod vyrobce kvuli pripadne reklamaci.

psyche*
hodnocení

0x

My máme sprchovou vaničku keramickou a máme jí přilepenou.Vůbec se nehne a jsem léta spokojená.Pozor na přesné vyměření odpadu!Do plechové či umělé bych nešla,jsou sice levnější,ale lidi co jí měli za cca 5 let měnili.Jasně ,že na keramiku dávat pozor,aby na ní něco tř.skleněného nespadlo,ale ve sprše nic takového nemám a kosmetiku pokud je ve skle přelívám nebo dávám bacha.Jinak je věčná,na rozdíl od plechové,která se časem uvolní.Nemám na ní dobrý pocit stability.;)

pecenkav*

Pokud je vanicka spravne zadelana, tak se neuvolni zadna

psyche*

Pardon,ale musim oponovat.Kovová časem zespod zkoroduje a vaničky co mají ,,nožičky"prostě uhnijí a ohnou se, ne-li v případě hodně levných ulomí.Začnou se hýbat.A váha osoby také udělá časem své a to nemusí být hned sumo.

pecenkav*

Trvam na predchozim, pokud to je spravne udelane, tak se nic nestane. Pokud vanicka zespodu zkoroduje, tak je pod ni vlhkost a to je zavada a tudiz je to spatne udelane. Nekde musi tect kolem vanicky a nebo netesni odpad, takze je tam chyba.

psyche*

No ano,a to je právě problém,že ne každý si nechá toto udělat firmou či někým s praxí a udělá si to sám.A pokud nemá znalosti,či dělá poprvé,nemusí se to vždy podařit udělat správně.Ono v rod.domcích staršího data,je častý problém vlhkost.Orosí se při sprchování spodní část a pak to koroduje.Opravdu si každý druhý stěžuje na kovovou vaničku.Nejsem odborník a nechci fušovat do řemesla.Jen jsem podotkla s čím jsem se setkala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]