Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čip od vchodu

Od: ppetit* odpovědí: 5 změna:

Prosím poraďte ztratila jsem čip od vchodových dveří do paneláku, je možné ho nechat někde udělat? správce baráku dělá problémy protože už jsem jeden ztratila. mame sice ještě jeden ale jsme v bytě dva a je to problém. prosím o radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

mám podobné starosti jako Váš správce, jsou to pro něj starosti navíc. Ten co jste stratila by měl jít zablokovat, pokud má správce seznam čipů. Jinak montážní firma by Vám čip měla prodat nový, kupte si zrovna 2, ks stojí okolo 50 kč. Správce musí mít čip, kterým Vám nový čip načipuje.

hodnocení

2x

Co je to za správce*cert*od toho je to snad správce...

Osobně bych mu šel po krku...i kdyby jste ztratila 1000 čipu,stát se to může komukoliv...

Jinak se optat i firmy ktera system instalovala a uvidíte...;)tak vam určo poradí na 100pro...

buss
hodnocení

0x

Jistě, jděte za tím, kdo zařízení instaloval. Ale to vám určitě řekli.

j61m
hodnocení

0x

Ja som tiež správca paneláku a nerobím žiadny problém s ďalším čipom. Je to otázka niekoľkých minút načipovať a zaevidovať do systému. Samozrejme, každý stratený čip sa dá zablokovať, musíte však doniesť správcovi k identifikácii ten, čo Vám zostal.Po priložení k programovacej jednotke je možná jeho identifikácia a takto sa dá zistiť ten stratený, aj keby ste ich mala 100 kusov. Každý čip je jedinečný a priradený k bytu a priradený k systému. Je teda v podstate jedno, koľko ich máte. Ja viem, že na byt pána Nováka je vydaných a zaevidovaných do systému 5 kľúčov a absolutne ma nezaujíma, či ho má manžel, manželka, deti alebo niekto iný, alebo ho má ako rezervu v šuflíku. Vždy viem, že vchodové dvere otvoril, resp. nezatvoril niekto z bytu pána Nováka. Podmienkou vyššie spomenutého ale musí byť, že ten Váš správca sa skutočne o systém stará on sám (čipuje, blokuje, kontroluje, pozerá štatistiku vstupov,...), resp. niekto z paneláku. Čip Vám dnes predá kdekto, ale zaevidovať do systému ho vie len správca systému, resp.dodávateľ zariadenia ale priamo u vás v paneláku, čo môže to byť Váš prípad a z toho plynúca neochota. Ale všetko sa dá, keď sa chce.

ppetit*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]