Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prodávají sádrovou omítku bez těch´´ zrníček´´ písku nebo co to tam přidávají? a proč to tam vůbec dávají..?
Po natažení a asi po dvouch hodinách zaschnutí mi ty ten písek tu omítku zabraňuje hladkému za zahlazení
...už jsem koupil snad třetí nebo čtvrtý pytel od jinýcz firem..ale stále tam ty zrníčka nacházím...já je snad budu muset přesát přes jemné síto!
78eop
jdes na to spatne, vzdy se drz tech. postupu vyrobce sadrove omitky a sterky
zrnitost ci pridany perlit ma sve opodstatneni
jedine co je tzv. bez zrnicek jsou sterky napr. Rigips Prima a Plus (ted ma jiny nazev) zde jsi, ale omezen tl.
u omitek typu Rigips UNI, DLP apod. je postup nasledujici
1.Omitky - naneses, zarovnas, nechas zavadnout dle tech (max. 60-180min). postupu a pak filcem prejedes aby pustilo sadrove mleko, to pak pouzijes pro zahlazeni (fasadni spachtle)
2. Sterky - natahnes, zarovnas a hned vyhlazujes tj. bez namaceni filcovani apod.) max. mirne postrikat postrikovacem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.