Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
vím že ekoteroristi v EU zakázali prodávat klasické žárovky a neskutečně mě to štve, že dělají z lidí debily
vím taky o aktivitě, kdy nějaký němec je prodává jako světelné koule ale bůhví jak dopstupné a předražené
nevíte někdo kde je nakoupit např. v číně, USA, za rozumnou cenu a nechat si je poslat?
nehodlám na hajzlu svítit ekožárovkou za několik set korun, proto uvítám tip od někoho komu se je podařilo koupit a nechat zaslat
A co použít halogenku. Podle barvy světla i rychlosti náběhu nepoznáte, že se nejedná o klasickou žárovku. Navíc má 2x vyšší životnost a vyšší svítivost (vyšší efektivitu).
doplněno 15.10.12 17:12:Na obrázku je to ta první čirá.
Mám v kuchyni 150w žárovku. Je pravdou, že tam svítím velice málo, protože večer už nic v kuchyni nedělám a když tak mám pod linkou zářivku. Ale přesto mám ráda, když je v kuchyni jasno. Proto se ptám, asi solenza, jak silnou bych musela koupit halogenku, aby měla svítivost jako 150?Děkuji
solenza, děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.