Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit obyčejné žárovky 100W

Od: john9879 odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

vím že ekoteroristi v EU zakázali prodávat klasické žárovky a neskutečně mě to štve, že dělají z lidí debily

vím taky o aktivitě, kdy nějaký němec je prodává jako světelné koule ale bůhví jak dopstupné a předražené

nevíte někdo kde je nakoupit např. v číně, USA, za rozumnou cenu a nechat si je poslat?

nehodlám na hajzlu svítit ekožárovkou za několik set korun, proto uvítám tip od někoho komu se je podařilo koupit a nechat zaslat

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Zaregistrujte se a napište mi do vnitřní pošty váš kontakt, mohu vám pár přenechat. Já je mám do odchoven pro drůbež, ale čtení na hajzlíku je také důležité.:)

polinek*

to nééééé pomoooc.

solenza*
hodnocení

0x

A co použít halogenku. Podle barvy světla i rychlosti náběhu nepoznáte, že se nejedná o klasickou žárovku. Navíc má 2x vyšší životnost a vyšší svítivost (vyšší efektivitu).

doplněno 15.10.12 17:12:

Na obrázku je to ta první čirá.

Kde koupit obyčejné žárovky 100W

Mám v kuchyni 150w žárovku. Je pravdou, že tam svítím velice málo, protože večer už nic v kuchyni nedělám a když tak mám pod linkou zářivku. Ale přesto mám ráda, když je v kuchyni jasno. Proto se ptám, asi solenza, jak silnou bych musela koupit halogenku, aby měla svítivost jako 150?*hej*Děkuji

doplněno 15.10.12 17:41:

solenza, děkuju *pusa*

solenza*

Tak velká halogenka se bude schánět asi špatně. Ekvivalentní bude podle energetické třídy tak 100 - 120 W. 100 W halogenka má světelný výkon asi 1400 lm.

ar*
hodnocení

0x

Zatím ještě třeba tady aukro.cz/...

doplněno 15.10.12 17:16:

aukro.cz/...

aukro.cz/...

aukro.cz/...

fino97*

Pozor ,oni je nezakazali prodavat,pouze vyrabet a dovazet...pokud vim,tak se ted zarovky prodavaji(oficialne)heatball..jen je to drazsi

doctor
hodnocení

0x

...co kaufland? Minulý týden 100W ( matné) cca. 13,-Kč/ks :)

majsterjoe*
hodnocení

0x

Prodej zakazany neni. Doporucuji velkoobchody s elektrem. dale internetovy obchod eva.cz, a ruzne male obchudky elektromaterialem.

Osobne mam sice zasoby klasickych zarovek, ale nahrazuji halogenovymi, kttere jsou cenove skoro stejne.

polinek*
hodnocení

0x

,,V Hornbachu nejsou,,,jak říkali v televizi že to končí ,,tak jsme si jich nakoupili myslím dost. A všichni kupovali. Mají končit i slabší ,60V pokud už také neskončily Postupem doby mají se rušit všechny. Tak si udělejte zásobu.

zabu
hodnocení

0x

V číně se dají koupit normálně 100W i mléčné. Bohužel doprava je drahá. Do letadla je to velký, a na loď je to podlimitní, i kdyby jich bylo 1000ks.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]