Nejste přihlášen/a.
máte někdo zkušenost s bezsáčkovým vysavačem? pokud ano, proč jste se rozhodli pro bezsáčkový a jak vám vyhovuje? na co si dát pozor při výběru? předem díky...
Když jsme kupovali bezsáčkový vysavač, tak jsem si mysleli jaká je to výhra. Po zkušenostach bych ho dnes už nekoupil. Rychle se zanese filtr jemňoučkým prachem a pak jde sací výkon rapidně dolu. Čištění filtru je šílené a bez vyfoukání stlačeným vzduchem je polovičaté. Kopupil se druhý vysavač a tentokrát už sáčkový. Bezsáčkový vysavač jedině snad ten který filtruje "přes vodu" se suchým filtrem rozhodně nebrat.
tak taky.. ty obyčejné jsou na houby.. tež jsme ho měli a ted leži někde zahrabany v kumbalu.,.pořad se to zanašelo
Bezsáčkový vysavač jednině kvalitní a né nějaký tesco za 1000... jinak se vám po každém vysátí zanese filtr a za chvíli můžete kupovat novej filtr nebo dokonce vysavač... já osobně upřednostnuji sáčkový vysavač z důvodu že jsem alergik na prach takže při čištění vezmu sáček vyhodím a dám nový takhle to máme na chatě jinak máme centrální a to je bez práce...
Jinak bezsáčkový vysavač bych doporučil dyson... majího známý a pějí na něj jenom chválu...
souhlas,Dyson je špička. ANO fitry se zanášejí a je to problém bezsáčkových v. Sáčky se ovšem v domácnostech mění tragicky málo často a pak je význam takového vysavače a jeho schopností zachytit prachové a jiné částice značně znehodnocen. U bezsáčkových je potřeba často vysypávat obsah, nejlépe po každém vysátí (1 místnost) a to pro alergika není. Jinak fitry se dají u klvalit bezsáčk. vysčistit vodou a žádný prach pak na Vás nejde. Sáčky jsou podle mě neskutečně nákladné a lidé jekupují právě jen z toho důvodu, že je mění málo často a to považuji za velkou chybu. Sám mám bezsáčkový, ale ne příliš kvalitní, chtěl bych lepší a o dost dražší.
Mám letité zkušennosti z bezsáčkovým. Tady upřednostňuji kvalitu a u mě zvítězila na plné čáře firma Dyson. Ona se mi ta investice bohatě vrátila v podobě výdajů za sáčky.
navíc je to vysavač, který můžete v pohodě za hadici táhnout po schodech a celkově je prakticky vybavený.
pokud byste se zeptal někoho, kdo prodává vysavače s pytlíky, tak vám namítne, že vysavače bez pytlů při vysypání místa, kde se prach sbírá působí prašnost při vyklepání, ale to mi bylo v podstatě docela jedno. To je fakt naprosto zanedbatelný detail.
Levný bezsáčkový vysavač kupovat nedoporučuji, ma hrozně slabý výkon. Z těch dražších je dobrý Dyson, jak už je psáno výše, a pak Philips. S tím jsem luxovala téměř denně v práci a je skutečně výborný. Výhodou u něj je, že se špína v něm neskladuje tak dlouho jako v sáčkovém vysavači, že se po každém úklidu dá vysypat a nádoba vymýt. Za dobrý kompromis považuji vysavač s látkovým sáčkem - ten mám momentálně doma už třetím rokem a jsem spokojená. Sáček po vyprázdnění vyperu v pračce, nechám důkadně uschnout a znovu dám do vysavače.
Mám trojkombinaci-papírový pytlík, látkový pytlík anebo kontejner. Když mám plné zuby čištění filtru, dám nějaký pytlík a když se mi zdají pytlíky drahé, dám kontejner. Taková krabička s filtrem to je. :D Ale vysavač je to hnusný. Má krátkou a tvrdou hadici, takže nevybírá zatáčky a otlouká mi stěny a nábytek při převracení se. Jsou tři věci, které mě vytáčejí doruda. Strojek na psa, když přestane v polovině stříhat, šicí stroj, když koktá a vysvač LG Turbo, který místo zatáčky dělá kotrmelce.
Bezsáčkový nebo sáčkový není oč tu běží. Bezsáčkový s HEPA filtrem zachytí více toho co škodí, tedy toho nejjemnějšího prachu ,který je karcinogenní! Důležitý je ten HEPA filtr. Pravě proto, že zachycuje ten nejjemnější prach, tak se rychleji ucpává filtr a klesá výkon. Normální papírové sáčky tohle nezachytí a jem ten jemný prách rozvíří a odfiltrujete ho až v plicích. Zkuste si schválně večer zapnout vysavač s patlíky a pak si rozviťte UV lampu, nebo UV zářivku a to uvidíte prachovou diskošku,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.