Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit jak přesně označit plynovodní hadici v zemi. Bylo mi řečeno že kabelem CYY 2,5 ale nevím to přesně a taky jak vysoko nad hadici (mám DN40) kabel umístit. Děkuji za rady.
V SR a isto i v ČR o takýchto veciach rozhoduje projekt /2000Kč/,nie poradna.On určí hlbku výkopu, priemer hadice,určí drot ,polohu výstražnej folie ,zásyp,navarenie prechodov plast/železo,revízie a aj zakreslenie do máp -bez tohoto vás plynárenska spol nepripojí . Vašich 40 možno pri prípojke nad 70 m a predpokladanom výkone 24+6kW bude málo,pri 10 m zbytočne vela!
Ano, v ČR se to dělá stejně...nebojte, není tady divoký západ (ačkoliv...).
Jenže tady se nejdříve člověk na podobné věci ptá na webu...a pak tu PD zpravidla stejně musí zaplatit.
Bohužel pro všechny webové poradny obecně tazatel neví, jestli mu odpovídá odborník v oboru, veterinář, nebo prodavačka ze
sámošky..Občas pak nastane situace, že prodavačka ze sámošky (nic proti nim, nechápejte mne špatně) poradí sice špatně, ale
tazateli se její odpověď líbí a tak na správnou odpověď od někoho kdo věci rozumí rezignuje..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.