Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním baterii do aku zametače

Od: pepino68* odpovědí: 3 změna:

Sháním baterii do aku zametače Leifheit power max.Poradí někdo kde jí sehnat.Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

2x

Informace z 2.5.2006 - příklad: Panasonic LC-RO64RSP - 6V= 273,- Kč

Fulgur Battman, sro. Svitavská 39, Brno 640 00 - t: 222 780 669 - Praha 3 130 00, Husinecká 65

pepino68*
hodnocení

Tak jsem to hledal křížem krážem,ale nikde sem to nenašel.Baterie ano,ale do zametače Leifheit ne...

troja*

U mne je to baterie asi 7x5x10 cm do ručního vysavače s nabíječkou. Po letech používání jsem zakoupil novou v Praze na Žižkově v roce 2006 a zatím stále funguje. Chce to v pondělí zatelefonovat s přesným označením baterie. Nyní bude asi podobná s větší kapacitou. Jde o rozměry, aby se vešla do komory vysavače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]