Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OSB PD a mirelon

Od: w1dowmaker* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

měl bych otázku. Dělám podlahu z 2x OSB 18mm pero drážka. Chci se zeptat jestli je dobré dát mirelon (2-3mm) mezi vrstvu k omezení vrzání a nebo nic nedávát a dát mirelon až na vrchní vrstvu pod plovoucí podlahu?

Děkuji

Jirka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, dělal jsem stejnou skladbu podlahy a nic jsem mezi OSB nedával... až na jedno místo (u hrany schodiště) nikde nic nevrže.

Mirelon pod plovoučku je nejspíš jen placebo... dával jsem ho kdysi pod koberec jako izolační vrstvu a po dvou letech po něm nebylo ani památky. Podle mne dopadne stejně pod plovoučkou a dopadl by tak i mezi těmi OSB deskami. Já teď pod plovoučku dávám (teď mi vypadl název, ale jsou to zelené desky o rozměru 500 x 1000 mm).

w1dowmaker*
hodnocení

Asi myslíte hobru? O té také přemýšlím, no ještě uvidím...přijde mi lepší než mirelon, abych řekl pravdu.

Hobra je snad hnědá ne? Já dával pod plovoucí 6mm desky z extrudovaného polistyrenu,ten můj byl růžový ,ale klidně může bát i jiných barev.

w1dowmaker*
hodnocení

floorwood.cz/...

No pán asi myslel tuhle desku, o té právě taky přemýšlím

Jo, přesně tuhle 8 mm hobru tam dávám. Díky za osvěžení paměti... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]