Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
mám prosbu, potřebuji zítra nakoupit díly na čtyřhranné teplovzdušné rozvody v Praze. jde mi např. o tyhle rozvody: nejenkrby.cz/...
Nevíte prosím někdo o kamenné prodejně v Praze, kde tohle standardně mají kam dojedu, nakoupím, zaplatím odvezu (nejlíp P2, P3, P10)?
Prosím nepište mi, že existuje google. Jde mi o Vaši zkušenost, protože nechci ani obvolávat obchody co mají a co ne nebo to objíždět a zjistit že to ve skutečnosti nemají a e-shop nechci.
Mám blbou zušenost s tím, že např. v každým Bauhausu nebo OBI mají něco jinýho a pak to objížím jak pitomec...
Díky moc všem
P.
doplněno 11.10.12 21:04: správnej odkaz
cau, hele "Praha" to neni ale v Pruhonicich v Bauhausu jsem minulej tejden kupoval dost veci na plochy rozvody co je na tom webu co si posilal (rozvody, kolinka, mrizky atd.) Zkus to
je to o trochu drazsi nez na webu (asi o 10-20%) zalezi kolik toho potrebujes. ja menil jednu cestu rozvodu, takze lepsi to bylo dodelat a hlavne mit hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.