Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Linoleum na desky

Od: zabkag® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,jdu pro radu..Koupila jsem si linoleum je to polozátěžoné a chci ho pokládat na podlahu s dřevěných desek,které jsou vybroušené do hladka,ale když se po nich chodí,tak jakoby se někreré hýbou,jako ty škvíry mezi deskami.Snad jsem to popsala dobře.Myslíte,že na to můžu poližit lino a nebo to mám vyrovnat třeba miralonem?Díky Gábi

Linoleum na desky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Žabko,

doporučuji položit,nebo ještě lépe přilepit na prkna(desky) dřevovláknité desky HOBRA 5,5 mm a na ně lze položit lino vcelku bez problémů.Jen bych doporučil použít lino tvrdší,aby se nepromačkaly nohy těžkého nábytku.

JABRAKA

hahanaj*
hodnocení

0x

Já bych to vyděla bledě i když se dá miralon budou prkna znát ,prošlapou se zejména když píšete ,že se při chůzi prošlapují .Dávali jsme před časem v chodbě na dlaždice lino , povrch se vyrovnal a stejně to bylo znát .Už bych se takových věcí vyvarovala.

No přidou odbornící a poradí . Osobně bych to neriskovala .Jen můj názor.

hahanaj*

já to opravdu viděla bledě/ s tvrdým i omlouvám se /

mowla*
hodnocení

0x

Obávám se, že škvíry i "hýbání" se prorýsují (mirelon nemirelon, ten v tomto případě vůbec nepomůže) a budou zakrátko vidět na povrchu linolea...

Bylo by možné podlahu zvýšit? - pokud ano, doporučuju přidat vrstvu OSB nebo sádrovláknitých desek...

doplněno 11.10.12 19:51:

Teprve teď se mi objevilo foto - do lina se přenesou i veškeré praskliny a další nerovnosti - tohle opravdu není povrch připravený pod lino!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]