Nejste přihlášen/a.
Ahojky dokáže mi někdo poradit jak opravit protékající záchod u podlahy že mi protejká. To mám utáhnout šrouby nebo to jen přetěsnit silikonem? předem díky za odpověd
Odpad WC mísy není těsněný mezi mísou a pdlahou. Utažení šroubů, ani opatlání mísy silikonem Vám nepomůže. Musíte naopak šroby vyšroubovat a mísu odejmout. Mezi odpadem mísy a kanalizačním potrubím by měla být taková bílá gumová manžeta. Ta může být spuchřelá, nebo tam vůbec není a utěsnění kdosi kdysi řešil jiným způsobem (například silikonem). To je ovšem špatně. Takže vyměňte, případně doďejte manžetu a mělo by to být O.K. Šrouby dejte nové, s plastovými podložkami a dotahujte s citem. Jen tolik, aby se mísa nehýbala. Pokud je ovšem v míse trhlina, nezbyde, než jí vyměnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.