Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Madla nové lednice Elektrolux

Od: jarbec odpovědí: 7 změna:

Přivezli mi domů novou lednici Elektrolux. Doporučené umytí před použitím dopadlo pořezáním ruky o držák madla dveří. Hrany držáků madel jsou ostrá jako nůž. Pošlu je šéfům firmy, aby věděli co firma produkuje. Kam? Poraďte. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jen si nemyslete ze elektrolux o tom nevi. Obratte se na prodejnu kde jste to zakoupil a reklamujte. Dale vam pomuze jedine COI, nebo taky sdruzeni obrany spotrebitelu, kteri to muzou i medializovat. Ale nevim, ja se s nicim takovym nesetkal. Mate foto? Preci to tak ostre nemuzte byt, vyrobky Elektroluxu jsou peclive vyrabeny,.

hodnocení

0x

ELECTROLUX, s.r.o.
Budějovická 778/3
140 21
Praha 4, Česká Republika

olaf71*
hodnocení

0x

pošlete mi prosím model lednice. kouknu v práci, jestli to tak mají všechny.

olaf71:

A pokud ano, tak firma Elektrolux vybaví od příští série každý model příplatkovou výbavou...kterou budou tvořit kožené pracovní rukavice:)

olaf71*

to je mi jedno, co udělají. mě to jenom zajímá

jarbec

Dobrý večer. Lednice Elektrolux ERB36533X byla v neděli koupena v OKAY a přivezena v originálním obalu.

olaf71*

tak pokud je to ta správný model, tak by se mělo jednat o tyto madla. viz obrázek. zkoušel jsem různě uchopit,ale ani jednou jsem se neřízl. je pravda, že hranaté části by mohli být víc zaoblené, ale jinak OK.

Madla nové lednice Elektrolux

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]