Nejste přihlášen/a.
Nevíte kde by se dal v Praze a okolí sehnat náhradní ovládací knoflík ke staršímu plynovému kotli "Therm Pro"? Výrobce kotlů mě oznámil, že náhradní díly prodává pouze autorizovaným servisům. Na Netu jsem ho sice našel, ale nechce se mi za 1 knoflík v ceně 28 Kč platit několikanásobně dražší dopravu. Shánět autorizovaného servisáka na nastrčení knoflíku na hřídelku se mi taky nezdá to pravé. V Praze bývala prodejna podobných dílů v ulici Laubově, ale již tam není. Kam se přestěhovala?
Vzal bych knoflík a oběhl bych servisy v místě bydliště(Praha není zas tak malá ne?)snad se někde najde.A ještě bych zkusil sběrné dvory.
jinak já bych objednal na netu a zaplatil tu poštu než se s tím shánět.Projezdíte ještě víc jak to poštovné.
doplněno 10.10.12 13:52:
Magdone, Kovoservis v Laubovce stale existuje, ovsem historicke nahradni dily uz nemaji. Ale kdyz se das z Laubovky dolu na Polskou (nejlip pesky), a na prvni krizovatce doleva, po leve strane v suterenu je maly kramek, kde podobne artefakty stale prodavaji, vyzkouseno, zkus...
Tak ten krámek jsem našel bez problémů. Je to neskutečná, mrňavá suterénní díra. Co se sortimentu týká, připadá mi, že při rušení původní provozovny zametli ve skladu a co se nevešlo do popelnice přenesli do nového krámku. Většinu místa mezi díly plynospotřebičů zabíraly přepravky s jabkama. Pomalu se nedalo ani projít. Vietnamci mají proti tomu ve svých prodejnách maximální pořádek. Knoflík samozřejmě neměli, poradit neuměli
. Ještěže to nemám daleko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.