Nejste přihlášen/a.
máte někdo zkušenosti z kuch. noži
můžete mi dát tip jaké jsou kvalitní a ostří se brzo neztupí?
máme z tescomy, ale týdně se musí přibrušovat na stolníá brusce, jinak totiž nejdou "naostřit" (brousky nebo ocilky nezaberou)
a to ty nože používáme jen na zeleninu a pečivo(čerstvé )
FISKARS - jsou sice dražší, ale ani po deseti letech nenesou stopy permanentního používání. Stejně tak i nůžky stejné značky. Naopak varuji před FINE LINE, na ktarých se po třech letech začaly na ostří tvořit zoubky. A ty také nebyly zrovna nejlacinější...
Solingen, ale ne od stánkařů! Originály jsou dost drahý. Počítej tak od risícovky vejš. No a na druhém místě Fiskars. Ovšem se vším se muší zacházet s citem a rozumem, pak vydrží dlouho. Obtahuju vocílkou, občas jemným brouskem.
Sedlčany ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.