Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obývák a barvy

Od: jajajka79 odpovědí: 8 změna:

dobrý den, jakou barvu stěn nebo jen jedné stěny by jste zvolili v obýv. pokoji, mám tm.morou roh. sedačku, jnak doplňky černé, koberec černý, nábytek světlý... , kuchyň do zelena, děts.pokoj modrozelený

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andrea1*
hodnocení

0x

Protože máte v bytě samé studené barvy, tak bych do obýváku vzhledem k modré a černé volila na stěny teplou barvu - nějaký odstín světlejší žluté. Anebo třeba bíle a na stěně za sedačkou široký žlutý pruh (od krajů půl metru bíle).

evikno*
hodnocení

0x

Asi bych se chytila barvy té sedačky, a volila barvu k výmalbě o pár tónů světlejší modrou, než je ta sedačka. Vymalovala bych tak jednu stěnu, max. dvě. Prodávají se i pěkné nálepky na zdi a kdybyste nalepila třeba nějaké černé květy k té sedačce, vypadalo by to vkusně a elegantně :)

andilekalis*
hodnocení

0x

Já bych zvolila čistě bílou barvu nebo světle modrou a na ni ( na větší prázdný prostor nebo vedle sedačky ) sehnala nějakou pěknou nálepku,může byt do modra (pokud bude zeď bílá) nebo něco decentního černýho/černobílýho,aby to tu zeď oživilo.Nebo nějaký pěkný obraz nad sedačku.. viz.foto ;) Víc barev než tu modrou a černou bych tam už nekombinovala ať to není už moc přeplácaný...

doplněno 07.10.12 23:48:

přikládám obrázky :)

doplněno 07.10.12 23:50:

už teda snad :D

doplněno 07.10.12 23:52:

.

Obývák a barvy
andilekalis*

tak musím po jednom...

Obývák a barvy #2
andilekalis*
07.10.12 23:55

.

Obývák a barvy #3

polinek*
hodnocení

0x

,,Já bych zuas do obyváku modrou nedala,,to tak do ložnice klučičího pokoje a kuchyně...a koupelny ,,když tak fialovou

jajajka79
hodnocení

já uvažovala o té fialové, třeba jen jednu zed...doplňky se dají obměnit... modrou jsem právě nikde v obýv.pokoji neviděla...

jajajka79
hodnocení

a ted si uvědomuji, že jsme dostali tenhleten obraz, tak fakt nevím jak to zkombinovat..odpíchnou se musí od té sedačky a obrazu... doplňky doladím.. to je to nejmenší...

Obývák a barvy #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]