Nejste přihlášen/a.
´Tahák´, no - pokud někdo má malý a dobře zateplený byt a ty 2 kW max. mu budou stačit, proč ne? Jen nevím, jak by to bylo se získáním levnějšího tarifu, alesnad by taky neměl být problém... Jen ta cena je nehezká... ![]()
Zdvojování (a více) už mi přijde úchylné (není problém pořídit jeden kotel s vyšším výkonem)...
Je to obyč elektrokotel. Já používám něco podobného na 1 radiátoru. Mám to ještě od komančů.Je to elektrický konvertor ,který se přimontuje na druhou stranu radiátoru(proti přívodu a vracečce), zapne se do zásuvky,a můžu si kdykoliv přitápět. Termostatem se nastaví teplota až do 85°C. Vracečka působí jako expanzka. Když bych neměl rozvod po baráku, tak při otevření přívodního kohoutu to vyhřeje i druhý radiátor, který je na stejné trubce a je mřez zeď vedle v kocheni. Má to 1,9Kw a stávalo to 900 Kčs. Při trožce šikovnosti si to každý dokáže svařit sám, stejně jako se dá udělat nějaký ten elektrokotel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.