Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na toto vytápění

Od: smakaballl* odpovědí: 8 změna:

zdravím :) zajímal by mě názor na toto vytápění. vytapecitechnika.eu/...

nemá s tím někdo zkušenosti?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

No - ´prťavý´ elektrokotel (výkon max cca 2kW) - co je na něm výjimečného?

smakaballl*
hodnocení

nevím? tak je to tahák na lidi*zed*

mowla*

´Tahák´, no - pokud někdo má malý a dobře zateplený byt a ty 2 kW max. mu budou stačit, proč ne? Jen nevím, jak by to bylo se získáním levnějšího tarifu, alesnad by taky neměl být problém... Jen ta cena je nehezká... ;)

Zdvojování (a více) už mi přijde úchylné (není problém pořídit jeden kotel s vyšším výkonem)...

hodnocení

0x

Urco to normalne funguje , jen ta cena je dost vysoka se mi zda

hodnocení

0x

Odfláknutý elektrokotel...jehož schéma zapojení kreslil v hodině výtvarné výchovy syn toho kutila co to doma v garáži vyrábí.

Nebo máte jiný názor?

jerry00
hodnocení

0x

Je to obyč elektrokotel. Já používám něco podobného na 1 radiátoru. Mám to ještě od komančů.Je to elektrický konvertor ,který se přimontuje na druhou stranu radiátoru(proti přívodu a vracečce), zapne se do zásuvky,a můžu si kdykoliv přitápět. Termostatem se nastaví teplota až do 85°C. Vracečka působí jako expanzka. Když bych neměl rozvod po baráku, tak při otevření přívodního kohoutu to vyhřeje i druhý radiátor, který je na stejné trubce a je mřez zeď vedle v kocheni. Má to 1,9Kw a stávalo to 900 Kčs. Při trožce šikovnosti si to každý dokáže svařit sám, stejně jako se dá udělat nějaký ten elektrokotel.

smakaballl*
hodnocení

tak třeba toto je stejný princip? eshop-sanita.cz/...

?*hi*

Princip je stejny, jako kazde el.topeni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]