Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flek od barevne propisky

Od: juglans® odpovědí: 4 změna:

Dobry den,prave jsem vyprala synovi svetle plataky a zjistila,ze v kapse nechal barevne propisky.Samozrejme po vyprani flek az hruza.Poradite nekdo cim vycistit,krom sava,aby nevyzrala barvu?DEkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Zkuste skvrnu vyčistit Alpou (Francovkou). Není-li už skvrna moc stará, měla by pustit.

jabraka*
hodnocení

1x

Barvy v propisovačích mají jednu zásadní kvalitu.Oxidují vzduchem a pak už je odstranit beze zbytku nelze.Zkus směs lihu a acetonu.

JABRAKA

hodnocení

0x

Zatiaľ ma nesklamal výrobok určený primárne pre autokozmetiku, ARMOR ALL Multi Purpose Cleaner. Tam, kde iné čističe končia, tento začína.

hodnocení

Z vetsi casti pustilo saponatem a jarem a flek stale je.Zkousela jsem lih,pripravek na okna w5,ale ze vseho nejvic pomahal sapon.Mam stale namoceno ,flek vznikl behem prani.budu muset po nedeli neco zakoupit.material kalhot je takove silne platno,takze se to bude tezko z toho dostavat.Driv budou odreńe v miste mechanickeho cisteni.Asi se s nimi budu muset stejne rozloucit.Nekde jsem cetla ze funguje lak na vlasy,ale nelakuji si vlasy a kupovat ho,kdyz to treba nepujde a pak ho vyhodit..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]