Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokojový termostat

Od: gabca® odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

máme k topení termostat PT21,potřebuji poradit jak nastavit správný den.Je pátek a on ukazuje neděli.

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když otevřete spodní část (tam kde jsou baterky) tak tam je tlačítko s označením den a tím to nastavíte. Pod displejem musíte mít

přešupovací knoflík nastavený na HOD.

hodnocení

Tak jsem to zkusila,ale nereaguje.

mowla*
hodnocení

0x

Tady je návod - poměrně přehledný... ;)

Pokud termostat na programování nereaguje, je potřeba jej ´resetnout´ (viz návod) a nebo na cca minutu vyndat baterky (stačí jednu) - nevýhodou resetu je vymazání všech naprogramovaných hodnot, takže je dobré si je předem zapsat...

výtka
Upozornění od sys hejkal 06. 10. 2012 05:37:21
ať zkouším jak, chci, odkaz není funkční...asi bylo by lepší napsat rovnou adresu ...
mowla*

Omlouvám se, odkaz je zde: elektrobock.cz/... ...

*hi*

doplněno 07.10.12 19:27:

Pokud termostat na programování nereaguje, je potřeba jej ´resetnout´ ...

hodnocení

Tak jsem dorazila domů a hned to jdu zkusit.

doplněno 07.10.12 19:25:

Tak se to nepovedlo.Teď ukazuje i špatnou teplotu.Mám ho zkusit resetovat?

doplněno 07.10.12 19:45:

Po výměně baterií se teplota srovnala,ale ten správný den stále nemůžu nastavit.:(

mipro*

PT21 jsem dříve taky vlastnil a myslim že jsem měl stejný problém. Vyřešil jsem to koupí jiného termostatu (inteligentnějšiho) za ještě méně peněz než tento u kterého jsem zjistil že je předražený a vlastně nic neumí.. U PT21 byl pořád nějaký problém. Teď mám EBERLE INSTAT

kefud*

Také jsem nemohl přijít jak nastavit správný den. Důležité je potvrzení tlačítkem viz bod 2.

1) Přepínač funkcí přesuňte úplně vpravo do polohy prog: poloha pro programování termostatu

2) Tlačítkem Den stiskem posuňte kurzor "▅" vždy o jeden den do prava, až nastavitekurzor pod požadovaný den, poté potvrďte nastavení kurzoru stiskem tlačítka i, tím je nastavení zaaretováno.

3) Přepínač funkcí přesuňte zpět do polohy AUT.

hodnocení

Jdu to hned zkusit.

doplněno 08.10.12 20:32:

Hm, tak nic*plac*

kefud*

Gabčo omlouvám se za nesprávnou informaci a proto jsem si to ověřil přímo s programátorem a máto být následovně:
1) Přepínač funkcí přesuňte vpravo do polohy HOD: nastavení aktuálního dne a času
2) Po nastavení přep. do polohy HOD se na displeji zobrazí čas a bliká indikace HODIN.
3)Tlačítky " +/- " nastavte požadovaný čas a zmáčkněte " i " ( zápis)
4) Stejným způsobem postupujte u minut a sekund
5) V následujícím kroku je indikován blikající kurzor "▅" pod některým dnem
6) Nyní opět Tlačítky " +/- " nastavte požadovaný DEN a zmáčkněte " i " ( zápis) tím je nastavení ukončeno.
7) Přepínač funkcí přesuňte vpravo do polohy AUT: termostat pracuje dle nastaveného programu.
Pokud budete mít nastavený správný čas přeskočíte jej několikerým zmáčknutím " i " a poté postupujte dle bodu 5 atd.
doplněno 09.10.12 10:49:

vloudila se chybička: 7) Přepínač funkcí přesuňte vlevo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]