Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mám takový dotázek:bydlím v rodinném domě,který pomalu rekonstruujeme a nemáme ještě zavedeno topení po celém(dvoupatrovém)domě,ale tím vás nechci zatěžovat.Zde je má otázka:V zimě máme na chodbě zimu,protože zde není zavedeno topení-sehnal jsem velice zachovalé kamna Club r.v.1957 a chci je přez zimu dát do prádelny a přitápět jimy,ale můj problém je,že zde nemám komín a chtěl bych kom.roury vyvédst ven malím okýnkem,které bych vysadil a použil to jako odvod spalin ven.A zde je konečně má otázka:Skrz,který materiál nejlépe vést komín.rory?(okénko nechci zazdívat)Děkuji pěkně za rady a omlouvám se,že jsem se tak rozepsal.:D,
Výhodná by bylo použít materiál Cetris.Nakonec nezapomeň na přívod vzduchu do místnosti.
JABRAKA
Dříve to byly azbestocementové desky dnes viz Jabraka.
Jinak v podstatě jakýkoliv jiný nehořlavý matroš.Taky jsme viděl do okénka nacpanou "sklenou"vatu a uprostřed ní rouru komínu!
doplněno 06.10.12 18:30:To Jabraka -bylo to WC ikénko asi 40x60 ve pětačtyřicítce zdi.Ale jak píšeš mezi plechy jsem taky viděl!Takže bodík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.