Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber matrace

Od: slavek2201 odpovědí: 7 změna:

jaké máte zkušeosti s matracema, kde vybrat tu nejlepší?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

1x

Určitě ji nekupujte přes internet, důležité je si ji vyzkoušet. (teprve pak až můžete kouknout na internet, jestli matraci, která vám byla pohodlná nemají někde levněji :-D)

Zkuste ve vašem okolí nějaká centra dobrého spánku (tak nějak podobně se jmenují obchody se specializací na postele, rošty a matrace) nebo můžete zajít i do obchodu s nábytkem - tam si můžete "oležet" kdeco a najít tu správnou.

pohanka*
hodnocení

1x

Purtex - Zdiby. Mám ji 1 rok a každý večer, když si lehám tak blahořečím. Ale nejdřív zkoušet, zkoušet.

Souhlas, není nad to vyzkoušet si ji a kupovat přímo od výrobce. Máme atyp 2x1 m a do týdne byla k vyzvednutí.

hodnocení

0x

Na vaši otázku je strašně těžká odpověď. Poklikejte a koukněte se, kolik je diskuzí na toto téma v archivu. *placni* #madrace

hodnocení

0x

Osobně si nechávám matrace dělat u známýho čalouníka. Podle mě nejlepší řešení. Poohlédni se ve svém okolí po nějakém čalouníkovi a stav se tam.

zabu
hodnocení

0x

Jednoznačně Matrace Jelínek.

Tady je video, co to umí. Máme je už spoustu let, a jsou skvělé. Nedám na ně dopustit. Díky jejich konstrukci trvale větrají a nevlhne pod nimi podložka.

jenik2*
hodnocení

0x

Díval jsem se v marketu prodávají matrace v obchodě JYSK,IKEA má matrace také v nabídce a jistě existují i další ochody. Ale bez osobního vyzkoušení, jak se mi na ni leží bych ji nekoupil. Matrace mají různe typy tvrdostí a zpevnění tam či onde aby se člověku dobře spalo. Takže také doporučuji první zkoušet a zkoušet a až vám ta která matrace bude vyhovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]