Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěl jsem se zeptat zda existuje nějaká přísada do lepidla na polystyren, tak aby se dal zateplovat barák i při nízkých teplotách (lepení a natahování perlinky). našel jsem něco od DenBravenu, ale to je určeno pro beton. díky moc za odpovědi
Ono lepit polistyren lze i za mrazu neboť ten polostyren vlastně tvoří zateplení,takže mráz k lepidlu nemůže (teoreticky) ale stěrka v žádném případě!
My jsme dělali školu (zateplovalo se i v mrazech,ale stropy ve sklepě!) ,vedle nás dělala nějaká jiná firma panelák (8p) bez ohledu na počasí a po třech letech se celý štít sloupl jako slupka z babánu-stěrka s perlinkou a barva,vše vniveč,a to bylo ze začátku zimy ,kdy byli jen noční mrazíky max -2°C.
Ano existuje, Multiputz UP
doplněno 04.10.12 20:32:omlouvám se, nějak jsem nepochopil dotaz, myslel jsem na natahování omítky, nikoliv lepidla.
omlouvám se..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.