Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemrznoucí přísada do lepidla na polystyren

Od: danda* odpovědí: 6 změna:

dobrý den chtěl jsem se zeptat zda existuje nějaká přísada do lepidla na polystyren, tak aby se dal zateplovat barák i při nízkých teplotách (lepení a natahování perlinky). našel jsem něco od DenBravenu, ale to je určeno pro beton. díky moc za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Rozhodně je lépe dělat zateplení za teplot nad 10 stC.Jinak se po čase vynoří určitě nějaký průser.Samozřejmě existují i lepidla pro práci za nízkých teplot,ale asi to bude dost stát.Jsou to lepidla na bázi nízkoexpanzních PUR pěn.(Ceretherm)

JABRAKA

hodnocení

1x

Ono lepit polistyren lze i za mrazu neboť ten polostyren vlastně tvoří zateplení,takže mráz k lepidlu nemůže (teoreticky) ale stěrka v žádném případě!

My jsme dělali školu (zateplovalo se i v mrazech,ale stropy ve sklepě!) ,vedle nás dělala nějaká jiná firma panelák (8p) bez ohledu na počasí a po třech letech se celý štít sloupl jako slupka z babánu-stěrka s perlinkou a barva,vše vniveč,a to bylo ze začátku zimy ,kdy byli jen noční mrazíky max -2°C.

danda*
hodnocení

jj presne takhle jsem uvazoval

jeste jsem slysel ze nekdo pri nizkych teplotach (okolo nuly) pridava teplou vodu...

hodnocení

0x

Ano existuje, Multiputz UP

basf-cc.cz/...

doplněno 04.10.12 20:32:

omlouvám se, nějak jsem nepochopil dotaz, myslel jsem na natahování omítky, nikoliv lepidla.

basf-cc.cz/...

omlouvám se..

danda*
hodnocení

díky za odpověď, ale koukal jsem že to je jenom pro bezcementová lepidla, takže když už mám v garáži složené pytle s lepidlem tak asi nepoužitelné...

danda*
hodnocení

není potřeba se omlouvat, alespoň jsem se dozvěděl něco nového

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]