Minulý rok jsem i přes zimu měla postel u obvodní zdi a plesnivěla. Myslíte, že když mezi postel a zeď dám polystyren, tak se to vyřeší? Jinde mi postel zavazí. Za radu děkuji!
Bohužel nám na některých stěnách nepomohlo ani proudění vzduchu ... tak jsem všude, kde bylo potřeba nastrkala Ceresit - do menších prostorů sáčky, sice to něco stojí, ale pomáhá nám to Nejdřív jsem tu plesnivou stěnu vystříkala Savem.
To bude asi nejjednodušší. Měli jsme stejný problém a vyřešilo to až venkovní zateplení, nic jiného prostě nepomáhalo. A po pár letech jsme stejně udělali podkrovní ložnici a z té původní je kancelář pro počítač a další bordel, který se nehodí v ostatních pokojích.
Než to vyřešíte, otočte postel. Čelem ke zdi, ale na až na zeď a celou postel situujte do místnisti, ne kolem zdi.Nezapomínejte, co za svinstvo jsou plísně a jejich spóry! Utíkat co nejrychleji a co nejdál.
Já mám zateplenou zeď v bývalém sklepě ,,ale on je v šikmině a měla jsem také studené zdi. Zateplila jsem to polystyrénem a je klid a klidně když se dotkne ruka zdi ..je teplá a plíseň není.Mohu být opřená a je to Ok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.