Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drážkovací fréza- nejde

Od: berry112 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den...najednou mi nejde fréza na drážkování do zdi pro elektroinstalaci..

večer normálně skončím a ráno chci pokračovat...akorád jsem postřehl nějaké cuknutí kotouče...při opakovaném pokusu ještě jednou..a pak už ani ťuk...

fréza defakto nová...používaná cca 10 hodin..zakoupena před měsícem z jednoho e-schopu na internetu...Doklad nemohu najit..

..nezasmrděla...prostě se ji nechce...uhlíky jsem otočil..nic...

kde je asi chyba?

zvláštní je..že jsem si těsně před tím říkal: ´´ CO kdyby už nešla´´ :) Toto tušení se mi už párkrát vyplnilo...

Drážkovací fréza- nejde

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kamill*
hodnocení

0x

Použitý je dvojpolový vypinač,preto odmerajte Avometom,alebo iba žiarovkou či máte napatie na vstupe vypinača a podobne aj na výstupe vypinača ,ked vypinač zatlačite . Podla výsledku merania je seknutá iba šnúra ,alebo jeden pol vypinača ,alebo aj oba.Jeden pol možete iba spojit prepojkou a funcia vypinača sa predlži o další mesiac. Spinač dostáva pri 2000W zabrat a prach skazu dokončí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]