Nejste přihlášen/a.
dobry den dostal jsem od čezu dopis kde píší jestli si nechci zafixovat elektřinu do konce roku 2014.produkt čez fix,nyní mám od čezu tarif standard.co myslite mam jit do toho?ted platím elektřinu byt 3+1 měsiční paušal 1000kč,při ročním vyučtování mi vracejí asi tak cca 600kč.děkuji za nazory.
doplněno 02.10.12 12:23:prosim o přemistění do rubriky domacnost,dik
Finta v tom, ze podpisem dodatku se smlouva meni na smlouvu uzavrenou na dobu urcitou, coz sebou nese nevyhodu v podobe nemoznosti smlouvu jednostranne pocas uvedeneho obdobi vypovedet. Kdyby tedy konkurence prisla o dva mesice s velice vyhodnou nabidkou, nebudete moct reagovat.. Dle meho nazoru CEZ podobnymi nabidkami pouze reaguje na ocekavane tlaky konkurence. Pokud vsak zmena dodavatele neni pro Vas aktualni, je podpis dodatku na zvazeni.
Před časem tu už něco takového bylo. Pár měsíců potom šla cena dolů (i když je to neuvěřitelné a nebylo to o moc) a všem, co to podepsali, zůstala ndražší.
Taky jsem dostala ten dopis, já se nemám chut´ někde fixovat protože žádné výhodě od této organizace nevěřím. Dále je
v dopise ještě - Změna všeobecných obch. podmínek dodávek elektřiny od 1.10.2012- popravdě nejsem z toho moc moudrá,
komu je to jasný, budu ráda když mi to vysvětlí lidskou řečí. děkuji.
věřte mi, že jako zaměstnanec energetického poradenství vám můžu jen doporučit ponechat si NEFIXOVANÝ produkt...tj. to co máte nyní...každým úvazkem k nějakému produktu si zamezíte možnost pružně reagovat na aktuální situaci na energetickém trhu...
fakterm je zase to...že od nového roku se bude zvedat polatek na podporu zelené energie a to né o málo...takže bych se být vámi podíval po levnějším dodavately...celkový účet za elektřinu poroste úměrně podle odebraných MWh...elektřinu v sazbě D02d je možné ponížit až na neuvěřitelných cca 900 Kč / 1MWh...to už slušně kompenzuje zvedající se polatky spojené s elektřinou samotnou...
V případě jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat: energetickeporadenstvijihlava@email.cz
Jak už bylo psáno, nejde ani tak o cenu, jako o podpis smlouvy, takže od ČEZu neutečete ke konkurenci. Ovšem vzhledem ke konkurenčním nabídkám asi stejně není moc kam utíkat. Takže pokud nemáte zaječí úmysly od ČEZu přejít jinam, je asi výhodnější podepsat...
Jsem u PRE a něco podobného jsem podepsal, lepší než nějaký BLIK či co jiného...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.