Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Litinový radiátor

Od: hop® odpovědí: 10 změna:

Zdravím kolegyňky i kolegy, prosím o radu. *hej*

Zákazník chce do topného systému přidat radiátor, nejlépe stejný jako jsou stávající, v ideálním případě nový. Nevím přesně co je to za typ, jak a kde ho hledat, jestli se vůbec ještě vyrábí, možná je to nějaká odrůda KALORu...

Konkrétně potřebuji jeden radiátor s výškou 58cm, šířkou 16cm, s tloušťkou žebra 6cm, s asi 15 žeber.

Předem moc díky za rozumné tipy, hezký den! *slunce*

Litinový radiátor

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bo*
hodnocení

0x

HOPE!Při tvém vzdělání-ty opravdu nevíš kde se kupují radiátory?To teda čumím.*zed*

hop®
hodnocení

Netuším, co víš o mém vzdělání, nicméně opravdu děkuji za kvalitní radu... *bzum*

Ano, jsou to opravdu starší Kalor články..

Zde je před rokem někdo prodával:

elektro.hyperinzerce.cz/...

Jestlůi je ale ještě dnes seženete...pochybuji.

doplněno 02.10.12 19:10:

Možná se zkuste ve Viadrusu zeptat, zda v nějakém skladu jim v koutě pár článků neleží.

doplněno 02.10.12 19:15:

P.P.S. je to přesně typ Kalor 1 s příčnými šikmými žebry

hop®
hodnocení

Martine, díky za tip, zkusím se na inzerát ozvat. *palec*

Ovšem musím se nejdřív zeptat zákazníka, jestli případně zaplatí cestu z Prahy do Semil pro letitá tělesa, možná raději bude souhlasit s novým Radikem... *smich*

doplněno 02.10.12 19:15:

Viadrus zkusím asi dříve, dík!

Rádo se stalo..

Také jsem je před lety v projektech dost používal..

ladaadal*
hodnocení

0x

Tohel ti dohledaj v každé topenářské firmě, je to klasika, jen dle obrázku zjistit přesný druh.

hop®
hodnocení

Láďo, třeba mi jde i o ten druh, abych neobjížděl topenářství s fotkou! ;)

Typ jsem uz psal...KALOR 1 s sikmymi pricnymi zebry.
Nic jineho nevymyslite:)
ladaadal*

¨Nojo, to jsem si nevšiml. Tak to má Hop vyřešený.

ladaadal*
hodnocení

0x

Z hlavy ti to neřeknu, ale já bych právě tohle udělal. Vzal fotku a v prvním topenářství kouknou do katalogu, nebo možná budou vědět zpaměti. Už pár let topení nedělám, ale tohle je běžnej litiňák, poznaj to podle těch vnitřních žeber a řekneš si jen vejšku a počet článků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]