Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šicí stroj Nicoleta - návod

Od: mudchen odpovědí: 46 změna:

Dobrý den,

moc prosím ty,kteří mají elektrický kufříkový šicí stroj Nicoleta s návodem,za-li by mohli naskenovat návod na použití a zaslat mi ho.Popřípadě jestlli má někdo pedál k němu,měla bych zájem.Moc děkuji

46 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myskapliska
hodnocení

0x

Návod na šicí stroj jsem poslala do firmy LADA , když jsem stroj dávala na protiúčet protože mi odešel pedál. V opravně mi byli ochotní uspůsobit jiný , ale cena 1000 Kč se mi zdála vysoká vzhledem ke stáří stroje.

mkat*
hodnocení

0x

Neviem či to ešte bude platiť ale tu predavaju šijaci stroj + navod.Skuste sa opytať. navody.rady.greenpiss.cz/...

endyro
hodnocení

0x

Mate uz ten navod...?Já ho mám, že bych ho naskenovala...

djcrow*
Dobrý den, prosím Vás, můžete mi zaslat návod na Nicoletu na email: dj.crow@centrum.cz
Předem Vám děkuji za ochotu a přeji příjemné prožití svátků vánočních.
vyhrezek

nechcete prosim ten navod uploadnout na uloz.to trebas, kazdemu zvlast mailem je zdlouhavost...dekuji, taktez bych ho totiz potreboval

lilitka*

zdravím, mohla by som vás poprosiť o naskenovanie toho návodu a zaslanie na mail: iv.lestanova@gmail.com

lilitka*

mohla by som vás poprosiť o zaslanie na mail : iv.lestanova@gmail.com

dakujem pekne

bobajs777

Prosím Vás byla by jste tak laskava a zaslala mi též návod na šicí stroj NICOLETA.

nicoleta*

Dobrý den,

mohla bych Vás poprosit o zaslání návodu na Siki.Mon@seznam.cz. Moc děkuji

ellaaaaaaaaa

prosim si navod na ell.antoniova@gmail.com , dakujem velmi pekne!

hanka76*

Dobrý den. Mohla bych vás také poprosit o návod pro šicí stroj Nicoleta? Mail: hana.krizkova@seznam.cz. Předem moc děkuji.

sylvaty

Prosím, také bych potřebovala návod na šicí stroj Nikoleta. Můžete mi ho poslat na tento meil? Moc a moc předem děkuji.

sylvaty

Návod na šicí stroj Nikoleta, prosím pošlete na adresu : sylvaty@seznam.cz Moc děkuji

evca*

Dobrý den, mohla bych Vás také poprosit o návod k šicímu stroji Nicoleta?Děkuji, evca.ch@gmail.com

hanka76*

Dobrý den. Návod jsem stále nesehnala. Bylo by to fajn kdyby jste mi ho poslala. Předem moc děkuji. Mail:hana.krizkova@seznam.cz. Křížková

evca*
Nemam. To byste byla hodna. Dekuji
holcena
Dobrý den, chtěla jsem vás poprosit, zda - li jste ještě ochotná skenovat návod a poslat mi na mail? Byla bych moc vděčná. Petra Holinková
evilein

Dobrý deň, aj ja by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť, ak by to bolo možné, zaslať mi návod na obsluhu šijacieho stroja NICOLETA na ejevcinova@gmail.com.

Vopred veľmi pekne ďakujem.

raspartan

Prosím o naskenování návodu a zaslání. Předem moc děkuji!

fugas*

Dobrý den. Také bych potřeboval manuál na šicí stroj Nicoleta. Je ho možné někde stáhnout, nebo zaslat e-mailem? Děkuji fugas@machz.cz

radousek*

Dobrý den, byla by možnost zaslat naskenovaný návod k šicímu stroji Nicoleta, email radim1979@centrum.cz, děkuji moc Radim

lenka7*

dobrý den, mohla bych Vás taky poprosit o zaslání návodu na šicí stroj nicoleta? lekna7@seznam.cz Moc, moc děkuju

fugas*

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jesli už někdo dostal ten návod k šicímu stroji NICOLETA? Já bez něho nemůžu stroj zprovoznit. Prosím jesti ho někdo má, napište mi na: fugas@machr.cz

Díky

lampicka

Dobrý den, mohla byste mi návod poslat? Děkuji, Pavla

verabukackova

Dobrý den, pokud by ještě bylo možné naskenovat a poslat návod k šicímu stroji Nicoleta měla bych zájem. Moc děkuji. Věra Bukáčková, email: vera.bukackova@centrum.cz

radka*

Dobrý den, nevím, jestli je tato debata ještě aktuální, ale taky bych moc potřebovala ten návod. Mejl: chovancova.radi@seznam.cz Děkuji

renata*

Dobrý den,

omlouvám se, ale dnes jsem dostala starý šicí stroj Nicoleta. Je bez návodu. Zkouším ho najít na internetu a jediné co jsem našla, je kontak na Vás starý 4 roky:((((

Snad budu mít štěstí a návod mi zašlete. Moc moc děkuji a přeji pěkný den

Renata

beatasvitekova

Dobry den, nasla som na stranke ze ste hladali navod na sijaci stroj NICOLETA...dostal sa k vam?

Ja tiez zhanam...ak by ste ho mali, poprosim zaslat na mail behatka@gmai.com

dakujem pekny dnik svitekova

janosik*

dobry den muzete mi poslat ten navod na šicí stroj nicoleta moc dekuju Marek

mautiina
hodnocení

0x

dobrý den, mohla bych také poprosit o zaslání návodu na email: mautiina@seznam.cz
Moc děkuji.

evilein

Dobrý deň, aj ja by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť, ak by to bolo možné, zaslať mi návod na obsluhu šijacieho stroja NICOLETA na ejevcinova@gmail.com.

Vopred veľmi pekne ďakujem.

chocolate
hodnocení

0x

Prosím o poslání návodu zde : histik@seznam.cz, prosím, prosím, šicí stroj mám po matce, ale bez návodu jen chátrá ve skříňi. Prosím a předem děkuji

kykynda
hodnocení

0x

Podařilo se mi získat Nicoletu se vším příslušenstvím, včetně návodu. Rád dám k dispozici dalším ctitelům tohoto pozoruhodného stroje. Dneska jsem ji po mnoha letech zahálení kdesi ve skladu probudil k životu. Šije perfektně.

kocope94

Dobrý den, šicí stroj mám doma a miluju ho, ale po letech jsem jaksi zapomněla, jak se ovládá. Je tu prosím někdo, kdo by mi mohl zaslat návod. Prosím prosím. Zachránili byste mi život a radost ze šít. :(

kykynda

Milá paní,

život bez radosti by nestál za nic! Je mi ctí, že Vám ji mohu pomoci vrátit.
Navštivte, prosím, adresu
dusan.rolnicky.sk/...

a stáhněte si návod k Nicoletě.

gitka

Pán Dušan, veľmi pekne ďakujem za návod. Sťahovala som sa do iného mesta a návod mi veľmi chýbal. :)

holcena

Můžu Vás poprosit o návod? Petra

kykynda

Milá Petro,

najdete ho na připojené adrese. Ať vám dobře poslouží!

dusan.rolnicky.sk/...

chocolate
hodnocení

0x

dusan.rolnicky.sk/...

dávám návod na Nicoletu, protoze, ten kdo ho sem chtel dat od toho jaksi upustil

bone

Děkuji za návod, konečně někdo nesobecký to sem dal pro všechny. (miluju přízpěvky typu "pošlete mi prosím na mail.. tedy jen mně :-D)

mautiina
hodnocení

0x

návod jsem našla zde.. na blogu pana Dušana Franců, snad se autor nebude zlobit, že na něj odkazuji. návod je úplně dole.

dusan.rolnicky.sk/...

katerina*

Dobrý večer, vím, že je to starý odkaz či odpověď, ale dostala jsem od tchýně právě šicí stroj NICOLETA, ale bohužel bez návodu :( Zkoušela jsem otevřít Váš odkaz, ale nejde mi to, tak bych Vás chtěla požádat, zda byste mi mohla poslat návod na e-mail zpytuj@seznam.cz Velice Vám děkuji

ladinpraha*

Pokud jsi na odkaz klikla, tak máš návod nejspíš už stažený ve svém PC. Je to archiv RAR, stačí ho rozbalit.

jablko37
hodnocení

0x

Dobrý den,

prosím Vás nemohli byste mi poslat v pdf na email jablko37@seznam.cz. Návod k šicímu stroji Nicoleta.

Děkuji moc

hana*
hodnocení

0x

Dobrý den

Prosím mohu poprosit také o navod na NICOLETA

hana.svihovcova@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]