Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil jsem si výše uvedený kotel Dakon dor f 20 ale nevím jestli v tom můžu topit všechno. Zvýroby říkají, že se má topit ořechcem 1, ale nemáte někdo zkušenosti o ořechu 2 dá se v tom kotly také topit. A ještě jestli se dá topit dřevotřískou můj kamarád mi nabízí cca 50 skříní díky Velda
Taky mám stejný kotel, a byla to nejhorší koupě ,co sem mohl udělat.Dakon již nikdy více. Topím ořech I i II, štěpkou dřevem. Obyčejně míchám štěpku a dřevo s uhlím. Ten menší ořech dělá méně popela a lépe dohořívá. Tu dřevotřísku bych stopil ,ale na vysokou teplotu! a otevřený komín. Minimálně na 75°, protože ta plnidla v dřevotřísce by se mohla napéct někde v komíně, odkud je už nedostanete.
tak uhlí a dřevo v pohodě,ale tu dřevotřídku? neblbněte za prvé kotel bude zasranej ,pak to nehoří jako dřevo,a rádo to vybuchuje,zplynuje,a být sousedem nebudu vás mít rád,ten bordel co z toho jde.
dakon jsem měl a jednu skřín jsem tam taky nacpal,už bych to nikdy neudělal blbec,smrad a to okolo to radši si koupím dřevo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.