Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o odsouhlasení, nebo radou jak zvýšit a udělat podlahu v domě v prvním patře. Filální vrstva bude plovoucí vinilová podlaha Fatraclick.
Otrhal jsem parkety a pod nimy zůstaly už jen prkna na trámech(pod prknama je škvára). Chtěl bych dát na prkna podlahový polystyren EPS 100Z 40 mm(nevím jestli mám polystyren k prnám přilepit nízkoexpanzní pěnou nebo jenom položit), na to křížem dvě vrstvy OSB desky 18mm, které k sobě prošroubuju(zase nevím jestli to mám provrtat i s tím polysterénem k těm prknám nebo jenom spojit ty OSB desky). Na to mirelon a pokládat podlahu. Jěště nevím, jestli mám udělat pásky z mirelonu kolem dokola místnosti a dát to mezi osb, polystyrénem a stěnou.
A ještě druhý dotaz, vedle v místnosti, řeším to samé, akorát základ podlahy je beton, tak jak postupovat s přiděláním polystyrénu a OSB desek v tomto případě.
Děkuji všem za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.