Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
potřebuji poradit s dveřmi. Do dílny jsem si před lety zazdill klasická 90-ková futra a teď bych do nich potřeboval koupit dveře, ale potřebuji dveře venkovní. Co jsem googlil, tak všude nabízejí dveře i se zárubní, ale jinak venkovní dveře s klasickými panty nemůžu nikde dohledat. Nenapadá někoho, jak to řešit. Potřebuji dveře v barvě zlatý dub. Tenkrát mě vůbec nenapadlo, že bude problém s dveřmi. Děkuji
Problém by nebyl, když mi pošleš odkaz na dveře, které mají rozměry zárubní na klasické ocelové zárubně. Většina těch odkazů má svoje zárubně. Vždyť to píču v popisu, že jsem googlil, takhle chytrej jsem taky .> jestli mi najdeš dveře, který rozměrem odpovídají do klasických zárubní tak ti budu vděčnej!
Pokud jde o ty futra, který tam už jsou, taky bych si nechal udělat dveře na míru. Pro šikovnýho truhláře není sebemenší problém udělat dveře do kovových futer.
my nakonec futra bouráme a necháváme udělat na zakázku za 25k včetně montáže.
ale co jsem hledal, tak buď dverebenedoor.cz/...
nebo např. do kotelny dílny plechové zateplené - nemůžu najít přímo výrobce ale jsou to tyto -
Ja jsem koupil vchodove dvere ( vedlejsi ) zateplene polysem v OBI...ale maji i v bauhausu a hornbachu.
Bez futer a na klasicke zarubne. Stáli mě 4000kč. V OBI v brne ted maji ve vyprodeji...jsou teda nenatreny ( dreveny ) ale neni problem si je tam nechat natrit nebo si to udelat doma sam. Treba zrovna si je muzete nechat natrit v barve zlaty dub.
Je to neco takovyho shop.dverehrdinka.cz/...
Obi maji za podobny ceny...nevim jestli jsou zatpleny ty na ktery davam odkaz davam to jen pro predstavu.
Také uvažuji o takovýchto dveřích. ale co znamená to "vedlejší"? Můžou být venku nebo musí být uvnitř (třeba jako vchodové do bytu v paneláku nebo uzavřeném domě) nebo můžou být venku (vstup přímo na dvůr). Díky.
Mam je jako vstup na dvur...jsou tedy z jedne strany venku...vedlejsi je aspon teda ja beru asi proto, ze bych si je vzhledem k designu asi nedal jako hlavni ...tam mam klasicke plastove.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.