Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venkovní dveře

Od: jirioliva1 odpovědí: 17 změna:

Ahoj všem,

potřebuji poradit s dveřmi. Do dílny jsem si před lety zazdill klasická 90-ková futra a teď bych do nich potřeboval koupit dveře, ale potřebuji dveře venkovní. Co jsem googlil, tak všude nabízejí dveře i se zárubní, ale jinak venkovní dveře s klasickými panty nemůžu nikde dohledat. Nenapadá někoho, jak to řešit. Potřebuji dveře v barvě zlatý dub. Tenkrát mě vůbec nenapadlo, že bude problém s dveřmi. Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cockpunk*
hodnocení

0x

Je nějaký problém si vybrat?

google.cz/...

jirioliva1
hodnocení

Problém by nebyl, když mi pošleš odkaz na dveře, které mají rozměry zárubní na klasické ocelové zárubně. Většina těch odkazů má svoje zárubně. Vždyť to píču v popisu, že jsem googlil, takhle chytrej jsem taky .> jestli mi najdeš dveře, který rozměrem odpovídají do klasických zárubní tak ti budu vděčnej!

jirioliva1
hodnocení

Sorry za chyby - překlepy :)

cockpunk*

Sory nedíval jsem se, že k tomu dodávají i zárubně..

majsterjoe*
hodnocení

0x

No ja sice nevim jestli se delaji nebo ne, ale napadlo me co dvere na miru?

Pokud jde o ty futra, který tam už jsou, taky bych si nechal udělat dveře na míru. Pro šikovnýho truhláře není sebemenší problém udělat dveře do kovových futer.

jirioliva1
hodnocení

Jo, to se chystám udělat, ale když uvážíš, že to jsou dveře do dílny a cenu dveří na míru?! Myslel jsem, jestli někdo nemá zkušenost s dveřmi, které by do stávajících futer pasovali.

nemec*
hodnocení

0x

my nakonec futra bouráme a necháváme udělat na zakázku za 25k včetně montáže.

ale co jsem hledal, tak buď dverebenedoor.cz/...

nebo např. do kotelny dílny plechové zateplené - nemůžu najít přímo výrobce ale jsou to tyto -

boppe.cz/...

tomv
hodnocení

0x

Ja jsem koupil vchodove dvere ( vedlejsi ) zateplene polysem v OBI...ale maji i v bauhausu a hornbachu.

Bez futer a na klasicke zarubne. Stáli mě 4000kč. V OBI v brne ted maji ve vyprodeji...jsou teda nenatreny ( dreveny ) ale neni problem si je tam nechat natrit nebo si to udelat doma sam. Treba zrovna si je muzete nechat natrit v barve zlaty dub.

tomv

Jsou to jinak zateplene dvere drevene palubkove s izolaci...Muzete mit i prosklene nebo plne.

tomv

Je to neco takovyho shop.dverehrdinka.cz/...

Obi maji za podobny ceny...nevim jestli jsou zatpleny ty na ktery davam odkaz davam to jen pro predstavu.

jirioliva1
hodnocení

tomv> to je přesně to, co sháním. I cena vypadá zajímavě

tomv
Tak to jsem rad...jestli jste z okoli brna urcite zkuste to obi. Byl jsem tam minulej tyden a meli tam dobrou cenu

alvys

Také uvažuji o takovýchto dveřích. ale co znamená to "vedlejší"? Můžou být venku nebo musí být uvnitř (třeba jako vchodové do bytu v paneláku nebo uzavřeném domě) nebo můžou být venku (vstup přímo na dvůr). Díky.

tomv

Mam je jako vstup na dvur...jsou tedy z jedne strany venku...vedlejsi je aspon teda ja beru asi proto, ze bych si je vzhledem k designu asi nedal jako hlavni :)...tam mam klasicke plastove.

alvys

díky. mě šlo o to, jestli nejsou určěny do vnitřních prostor jako vchodové, třeba kvůli konstrukci atd. Já je uvažuji totiž dát jako vstup ze zahrady do garáže, tak aby něco vydržely.

tomv

tam je klidne dejte...nechte si to natrit nebo to netrite vy a v klidu je tam dejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]