Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem byt a zacinam pozorovat na plastovych balopnovych dverich ze se prohýbají a netesní.
nejvice se prohýbají na strane pantů, uprostřed. Jako kování jsou tam na rámu jen takové klipsny které přitáhnou okno k rámu při dovření.
přítlak je nastavený na maximum, ale ten lze nastavit jen u kliky.
díval jsem se pod lištu jestli drzí klinky sklo a ty jsou dokonce zafixovane silikonem, takze drzi.
Nevím jestli je to opravitelné, nebo je špatný profil (viz obrázek), nebo bude stacit pridat nejake kování.
Děkuji za rady..
okna pl jsem pár let montoval,pokud je to prohnuté kování to už neudrží ,vemte dlouhou vodováhu a přiložte jí k rámu,pokud bude prohnutý,nezbyde než převrtat a to rovně, při montáži to asi odflákli a na takové délce se to už ukáže,,,body nemá cenu přepínat,vymačká se těsnění a destruktuje se,pokud je správně namontováno ,zafixováno správným počtem kotvících bodu nemuže se to takto projevit,nejlepší test těsnosti se udělá klasickým proužkem papíru přivřeným do dveří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.