Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastove balkonove dvere

Od: pajan® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, koupil jsem byt a zacinam pozorovat na plastovych balopnovych dverich ze se prohýbají a netesní.

nejvice se prohýbají na strane pantů, uprostřed. Jako kování jsou tam na rámu jen takové klipsny které přitáhnou okno k rámu při dovření.

přítlak je nastavený na maximum, ale ten lze nastavit jen u kliky.

díval jsem se pod lištu jestli drzí klinky sklo a ty jsou dokonce zafixovane silikonem, takze drzi.

Nevím jestli je to opravitelné, nebo je špatný profil (viz obrázek), nebo bude stacit pridat nejake kování.

Děkuji za rady..

Plastove balkonove dvere

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepin*
hodnocení

0x

Zkuste nejprve přiložit alespoň 180cm dlouhou vodováhu k rámu a také ke dveřím, aby se ověřilo co je skutečně prohlé. V případě rámu(špatně zazděné) opravit nebo zda jsou prohlé dvěře ( prohnutý profil)

P.

hodnocení

0x

okna pl jsem pár let montoval,pokud je to prohnuté kování to už neudrží ,vemte dlouhou vodováhu a přiložte jí k rámu,pokud bude prohnutý,nezbyde než převrtat a to rovně, při montáži to asi odflákli a na takové délce se to už ukáže,,,body nemá cenu přepínat,vymačká se těsnění a destruktuje se,pokud je správně namontováno ,zafixováno správným počtem kotvících bodu nemuže se to takto projevit,nejlepší test těsnosti se udělá klasickým proužkem papíru přivřeným do dveří

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]