Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka zdarma - Vorwerk

Od: pohanka* odpovědí: 14 změna:

Dobrý večer, oslovil někoho z Vás pracovník z Vorwerku, že provede u Vás doma zdarma čištění a kontrolu vysavače?

Co se z toho potom vyklubalo? Tato akce není uváděná na jejich oficiálních stránkách.

Jak se říká, nechci slevu zadarmo! Tak se bojím, aby mě dotyčná osoba něco nevnucovala. Stále vidíme v televizi ty napálené důchodce po předváděčkách.

doplněno 28.09.12 22:31:

Právě že Vorwerk mám a jsem s ním spokojená, a říkám si, co by mě někdo doma zadarmo čistil stroj, že? Tak ze zajímavosti jsem chtěla vědět, co bude následovat.

doplněno 29.09.12 11:01:

Děkuji moc všem přispěvovatelům za odpovědi, určitě by mě to stálo nějaké peníze, ne-li něco horšího. Zachovám se jak radíte. Jsem ráda, že tato poradna existuje a pomáhá.

doplněno 01.10.12 20:33:

Dnes jsem volala na zelenou linku, kde mě bylo potvrzeno, že tuto službu obchodní zástupce může nabídnout, ale zároveň doporučí i třeba novější typ vysavače, nebo alespoň spotřební materiál. Podvodník to není, ale škoda času, když vysavač funguje dobře a pytlíky s vůní objednám přes internet.

Máte pravdu, proč si dnes pouštět někoho do bytu. Tu nabídku mají tak naučenou, že někdy člověk nedokáže odmítnout. Zrovna dnes 1.10. je na Peníze.cz článek o novém triku na předváděcích akcí.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Ne, nebyl.

Dokážu si ale představit, že i kdybych měl vysavač za 1000 000,- Kč, tak mi budou namlouvat, že je naprd, ať si koupím ten jejich.

Těmhle akcím je dobré se obloukem vyhýbat, ale na druhou stranu jsou Vorwerky kvalitní,

hodnocení

2x

Dobrý večer. Přijde k Vám a předvede Vám, že ačkoliv máte doma uklizeno, jejich výrobek dokáže uklidit lépe, než tem co máte doma. Čistí do hloubky, je dobrý pro alergiky, přesvědčí Vás, že je to pro Vás ta nejvýhodnější věc, kterou byste si měli domů pořídit. Nabídnou Vám fantastickou cenu se slevou, možné jsou i splátky atd... Když neuspějí a Vy nebude chtít nic koupit, budou po Vás chtít nějaké tlf. kontakty na Vaše známé, s kterými by si dohodli předváděčku též...Asi tak.

doplněno 28.09.12 22:32:

Tak úplně zdarma to není. Když neprojevíte zájem o jejich výrobek, budou po Vás žádat, jak jsem řekla, kontakty na Vaše známé...

hop®
hodnocení

2x

Vážení kolegové, tazatelka již tento vysavač má!

Já se domnívám, že při čištění vysavače "zjistí", že jde o starší typ těsně před smrtí a nabídnou Vám nový vysavač s tím, že od Vás ten starý "vykoupí" za symbolickou cenu.

Ovšem podezřelé je, že na oficiálním webu jste nic nenašla, asi bych se na konkrétního "čističe" informoval přímo u firmy. Aby Vám pak někdo "nevyluxoval" celý byt, buďte raději opatrná.

au1
hodnocení

0x

co je komu do mýho vysavače? až málo potáhne, buď vyměním pytlík,a nebo si zajdu koupit novej vysavač :D za práh bytu bych žádnýho takovýho vykuka nepustil,a vy by jste to měla udělat stejně

pohanka*
hodnocení

To bude asi ono, mám ho už dlouho, tak třeba nabídka nového typu, anebo případnou předváděčku u nových kontaktů.

zdarma vám zkontroluje váš stávající "forverk" a doporučí vám koupit si to, či ono. vždycky vám něco vnutí a udělá kšeft.

hodnocení

0x

Nikoho domu nepouštějte . Vysavač si kupte Dyson. Hezký večer.

Ano, musím se přidat k radě. Dyson je podle mne naprostá "bomba". Sice to také není levná záležitost, ale je bezsáčkový a velice výkonný. No, ale na tohle se tazatelka neptala, tak se omlouvám, jen jsem se chtěla přidat. *jasne*

pohanka*

Suyzmon, pokud mě Vorwerk odejde, mám již tento vysavač v merku. Takže děkuji za dobrý tip.

doplněno 01.10.12 20:40:

Omluva za zkomolené jméno, to když je doma qwertz a v práci qwerty.

hodnocení

0x

Kamarádce se někdo podobný taky nabízel a na poslední chvíli ji sliboval výhody, když přizve kamarádky a kolegyně. *bzum* Já sama jsem velice opatrná na to, koho si pustím do bytu. V životě jsem od nikoho, kromě rodiny, nic nedostala jen tak, zadarmo. *hej*Vlastně ano. Jednou mi jedna stará paní přinesla v tašce dříví, protože slyšela, že mám nemocné dítě a nemám čím topit a štípám plot, který je sice zbytečný, nicméně je to plot.*uf*

hodnocení

0x

Souhlasím s odpověďmi přede mnou a k tomu přidávám: Pokud si od něj doma něco koupíte a podepíšete smlouvu a pak si to rozmyslíte, tam pro vás neplatí 14-ti denní lhůta na odstoupení od smlouvy. Protože jste si pozvala prodejce domů a v takové případě ta lhůta neplatí. Takže bude hooodně těžké smlouvu zrušit.

V zákoně je sice pozvání za účelem podepsání smlouvy, ale těžko budete dokazovat, že to tak nebylo.

I když už je od července na světě novela Občanského zákoníku, kde tato vyjímka už není, tak nevím jestli už je v platnosti. Platit má až vyjde ve sbírce zákonů.

segedin
hodnocení

0x

Také mám vorwer. A pravidelně každoročně mi volají, posílají výhodné nabídky, zkrátka vnucují drahou kosmetiku, příp.nové komponenty. Dokonce mi jeden "servisák" zavolal a řekl, že po tolika letech už mám nárok na výměnu, na nový vysavač. Si myslel, že se chytnu na dobře sestavenou větu ... pokud máte na něco nárok, je to zadarmo ... vše ostatní je o koupi a o penězích. Předváděčky nových věcí jsou skvělé a supr se na to dívá. Chodím i na jiné značky ale jen abych byla v obraze... a pak se bavím, jak mě nutí oklikou a hezkýma slovíčkama. Docela si to pak vychutnávám. Nenechte se napálit, nic není zadarmo.

samicka*
hodnocení

0x

Také mám vorwerk. Pravidelně posílají nabídky, volají atd. Naposledy to byl nějaký servisák, že prý po tolika letech už mám nárok na výměnu starého za nový ...Jsem ho obratem elegantně odmítla. Dobře zvolená věta, na kterou se nachytáte se Vám může stát osudnou. Nic není zadarmo. A pozor na podepisování smluv doma ... jak bylo psáno, není návratu. Jinak celkem ráda chodím na různé předváděčky do místa firmy ... jen tak ze zvědavosti. Vím ale, že mám pevnou vůli a nekoupím si kastrol za 30 ... to radejí pojedu k moři :o) A informace o mulitfunkčnosti a doživotní záruce mě naopak odrazují od koupě. A to firmy docela nechápou. Celkem se užívám tyto dialogy, když vás lámou ...je to určité provětrání bystrosti a chytrosti...

itan71*
hodnocení

0x

Je toho málo v TV? Stačí se dívat na zprávy a zjistíte že se nedoporučuje si nějakého výkuka pouštět domů,maximálně k prahu. Hlavně starší lidi podlehnou nabídce a několika násobně zaplatí víc než v kamenném obchodě. Měli by posranci na to vymyslet pořádný zákon. K mým dveřím naposledy přišli pánbičkáři a hned jsem ho hnal,když se dám na modlení půjdu do kostela.

Pane bože za co ty lidi trestáš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]