Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava tlakového splachovače Schell

Od: palmaman odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

tak dnes jsem spláchl a voda pořád teče, musel jsem vypnout vodu v bytě, protože máme tlakový splachovač schell ve zdi, prostě se to zaseklo a voda pořád teče... Poradí mně někdo, co se s tím dá dělat? Odmontoval jsem kryt, kde je evidentní, že to dané táhlo, co se má zpět vracet, je zaseklé.

Díky moc...

Palmaman :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jim*
hodnocení

0x

Vyšroubovat kartuši klíčem č. 24, vytáhnout a vyčistit. Na zadní straně kartuše je otvor, do kterého se dostala nečistota, tu odstranit. Otvor musí být vždy čistý, při uvolnění táhla kartuše se otvorem nasává vzduch a celé to pracuje jako časovací zařízení, které určuje dobu spláchnutí (uvnitř je za otvorem pístek). Samotnou kartuši vyzkoušet mimo splachovač, zadním otvorem musí při stisknutí táhla i uvlonění procházet vzduch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]