Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wc+bidet v jednom

Od: filomena* odpovědí: 6 změna:

děkuji,že si všímáte tohoto tématu ... žila jsem,tam,kde bidet vzniknul a nedovedu si po návratu představit žít bez něj.Přečetla jsem vaše připomínky a jdu do toho ... asi wc+bidet s tryskou ...když to nepůjde napojit na teplou vodu tak sedátko s tlačítky na funkci bidetu ...mám na víkend,tak sháním všemožné informace.Projela jsem veškeré prodejny v okolí a studia,ale nemají s tím zkušenosti...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Teď si nejsem jist, s čím konkrétně chceš poradit. A když to nepůjde napojit na teplou, tak budeš používat studenou? Brrrrrrr.

hodnocení

0x
"sedátko s tlačítky na funkci bidetu "Taky jsem o tom jeden čas přemýšlel, ale tenkrát za to prkénko chtěli 10 tisíc. Do dvou a půl bych do něj šel. Když vidím jakou mají holky u mne doma spotřebu papíru, možná že by se za čas zaplatilo. Jen je otázka zda by tu vymoženost používaly.
hop®

Kdybyste přestal kupovat papír tak určitě *smich*

Jde i o to, kolik použití prkýnka bude stát, ohřev vody aby pipinky nenastydly...

ladaadal*

Tady bych kapku protestoval. Jde o zvýšení komfortu, tudíž se s náklady počítá. Stejně jako si místo kola koupit auto. Jinak kolega bidet má a krom holek po toaletě ho používá i na opláchnutí nohou, když přijde z práce, takže je to víceúčelové. A i chlap se občas potřebuje opláchnout*smich*

hahanaj*
hodnocení

0x

andrea1*
hodnocení

0x

Já jsem toto vyřešila tak, že jsem vyhodila stávayjící záchodové umyvadélko a koupila jsem umyvadélko s tzv bidetkou tj taková malá sprška. Umyvadélko je napojena i na teplou vodu. Můžu si nastavit sílu a směr proudu což je výhoda. Mimochodem samotný bidet s tryskou také vlastním a protože jej nepoužívám, tak jej budu nyní likvidovat. Jinak jsem v Českých Budějovicích na výstavě Země živitelka viděla nabízet záchodobé prkénko s tryskou za podstatně menší peníze, cca něco kolem 1500 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]