Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funkční odvlhčovač vzduchu do 4 500,-?

Od: dejvy* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Uvažuji o zakoupení odvlhčovače vzduchu.

Jenže odvlhčovačů je spousta a recenze na jednotlivé modely jsou tak rozdílné, až mi přijde, že to tam ti lidé píšou schválně, aby zájemce zmátli.

Proto jsem se odvážil napsat sem tento dotaz. Chtěl bych odvlhčovač do cca 4 500,- na snížení vlhkosti vzduchu primárně v koupelně, kde není okno, kterým bych mohl větrat.( cca 18 metrů krychlových )

Používal bych ho v celém domě, kde se vzdušná vlhkost pohybuje v létě až do zhruba 75 % RH. Objem největší místnosti je 6 x 5 x 2,7 = 81 m krychlových

Proto se chci zeptat, zda máte zkušenosti s odvlhčovali a pokud ano, jaké?

A ještě jedna otázka _ jaký odvlhčovač byste mi v cenové relaci do 4 500,- korun doporučili?

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerry00
hodnocení

0x

Taky máme vlhký barák, tak jsem koupil odvlhčovač, ale je to k ničemu.Pokud je přísun vlhkosti neustálý, tak jsou to vyhozené peníze. Pokud se jedná o koupelnu, tak tam bych předpokládal zvýšenou vlhkost za normální. Pokud máte vlkost pouze 75%, tak je to paráda. My se pod 90% nedostaneme ani v létě. Odvlhčovače nejsou určeny pro udržování vlhkosti pod 60%, to nezvládne žádný. Navíc i vlhost 60% už může některým lidem způsobovat potíže s dýcháním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]