Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera nám řemeslník přidělal na zeď novou skříňku. Nadšení z nového kusu nábytku opadlo, když skříňka byla již na svém místě. V ten moment jsem myslela, že odpadnu. Praktičnost byla vyřešena, bohužel vznikl problém, jak zamaskovat nerovnost zdi. Dům jsme koupili po bývalých majitelích a opravdu tu není milimetr na milimetr. Boční lištu použít nemůžu, protože by se nedotýkala skříňky a nevím si s tím rady. Můžete mi prosím pomoci, jak z tohoto ven? Problém by byl vyřešen, kdyby skříňka vystupovala z prostoru a byla bočně zakryta lištou pro nerovnosti zdi. Bohužel, skříňka je prostorově zapuštěna. Uvažuji o nějaké tapetě nebo kousky něčeho, čím docílit optického klamu, ale nic mě nenapadá. Máte někdo z Vás nějaký nápad, jak se tohoto problému zbavit? Děkuji Vám za jakékoliv odpovědi ...RK
Pokud byla skrinka delana na miru, tak je takovy truhlar truhlik.
Pokud je koupena hotova, tak si najit nejakeho truhlare, ktery vam vyrobi ze stejneho lamina listu primo na miru, ktera skulinu zakreje.
Problem bude sehnat vhodny kousek lamina, aby se kvuli tomu nemusela kupovat cela deska...
jj, byl to přímo řemeslník. Nebyla to jediná skříňka, kterou dělal. Ostatní jsou bezvadné. Bohužel tato byla pověšena do zdi a řemeslník měl dosti problému s jejím zavěšením. Museli jsme použít několik hmoždinek, protože se zeď stále drolila a hmoždinky nedržely - hrozné problémy. Myslím byl už tak vyčerpaný, že to vzdal a raději utekl. Jen dodal, že s tím už moc udělat nemůže. Že to je nerovnost zdi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.