Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prosáklá voda ve sklepě

Od: zuhud® odpovědí: 3 změna:

'Dobrý den,

byla jsem ve sklepě a všimla jsem si, že je v jednom místě mokrý flek. Je to pod naším bytem, ale asi tak 0,5 - 1 m od stoupaček v domě, kde jsou rozvody vody a odpady. Netečeto, že by to kapalo nazem, ale je tam prostě mokrý flek.

Mám hrůzu z toho, že prosakuje pod naším bytem bud potrubí na vodu a nebo odpad. Byt jsme koupili, je po rekonstrukci.

Vím, že jsou tu staré rozvody v domě a navíc nejsou ve správě domu.

V bytě jsem se dívala, a je tu sucho. Takže to bude někde ve zdi. Prosím Vás, jak se postupuje? Co dělat? To budeme muset rozsekat celý byt? Jsem z toho dost naprášky a nevím co dělat a jak postupovat.

Prosím, poraďte. Moc děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravděpodobně prosakuje odpadové nebo vodovodní potrubí. Není to nutně vaší vinou, obojí používají i ostatní nájemníci. Nestresujte se, všechno jde opravit a nemusí to být ani žádná hrůza. Každopádně dopoučuji to řešit s nějakým odborníkem na místě.

hodnocení

Noo, jo, ale oni to tu budou brát, že to je pod našim bytem, a tak to budeme muset opravit my, a tak by mne zajímalo, co mne čeká? Myslím si, že to jednoduché nebude a podle mne se to bude muset vysekat, ne? nebo jak se postupuje v těchto případech? Mám z toho vážně naahnané!

hodnocení

0x

To se opravdu nedá na dálku posoudit. Ale i kdyby se to muselo vysekat a kus potrubí vyměnit ... vždyď je to jen zdivo a omítka, žádné obklady ani dlažba. Umíte si představit tu prasklou trubku hledat v nové koupelně? Každopádně i to by se muselo řešit, pokud to necháte být, může se to jen zhoršit. A třeba je to jen nějaká banalita *modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]