Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijímačky talentovky - má to cenu zkoušet?

Od: jaaaaaaaa odpovědí: 10 změna:

Dneska budu dělat přijímačky na základní uměleckou školu, obor výtvarný. myslýte, že mi můj talent stačí? (je mi 12)

Přijímačky talentovky - má to cenu zkoušet?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

krásné- to bych nikdy nenamalovala - je vidět, že tě to baví a držím palce

hodnocení

0x

Proč by to nemělo cenu? Co dáte za zkoušku?

Jděte do toho..

hodnocení

0x

No, pokud ZUŠ dělá přijímačky teprve teď, tak to nejspíš znamená, že nemá dost žáků, takže vezme prakticky kohokoli, neb peníze potřebuje. Což mi přijde u ZUŠek jako docela častý jev. Míru talentu neposoudím.

gue
hodnocení

0x

Na 12 let to není špatné. Teda kromě tohlo slova "myslýte", to mě vyděsilo. U toho portrétu je ale pár chyb. To čelo je jednoznačně špatně. Ty řasy vypadají efektně, ale ty koutky u úst jsou přehnané. Nakresli nějaký ánfas, pošli to sem a řeknu ti, zda v tobě něco je.

jaaaaaaaa
hodnocení

omlouvám se za myslýte :) děkuji za upřímnost, budu si to pamatovat ;) hodím sem něco , až mě o5 budou líbat múzy, a myslím, že k tomu nemám daleko XD

jaaaaaaaa
hodnocení

tak sem dávám tu kresbu + něco z dřív :)

Přijímačky talentovky - má to cenu zkoušet? #2
jaaaaaaaa
24.09.12 20:05
hodnocení

a...

Přijímačky talentovky - má to cenu zkoušet? #3
U toho kone bych se hadal, ze ma proporce jine..a to o dost.Nicmene na 12 let..
youkun
Mno jako odborníkovi na koně se mi to líbí. Proporcionálně to není kůň, ale welsch pony typ A nebo B. Také je vidět, že krk je nedokončený a tak působí krátký ;) Ale je pravda, že pár chybiček tam je ...

weka*
hodnocení

0x

jdi do toho..držím palce...třeba si od tebe jednou koupím obraz ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]