No, pokud ZUŠ dělá přijímačky teprve teď, tak to nejspíš znamená, že nemá dost žáků, takže vezme prakticky kohokoli, neb peníze potřebuje. Což mi přijde u ZUŠek jako docela častý jev. Míru talentu neposoudím.
Na 12 let to není špatné. Teda kromě tohlo slova "myslýte", to mě vyděsilo. U toho portrétu je ale pár chyb. To čelo je jednoznačně špatně. Ty řasy vypadají efektně, ale ty koutky u úst jsou přehnané. Nakresli nějaký ánfas, pošli to sem a řeknu ti, zda v tobě něco je.
jaaaaaaaa
omlouvám se za myslýte děkuji za upřímnost, budu si to pamatovat hodím sem něco , až mě o5 budou líbat múzy, a myslím, že k tomu nemám daleko XD
U toho kone bych se hadal, ze ma proporce jine..a to o dost.Nicmene na 12 let..
youkun
Mno jako odborníkovi na koně se mi to líbí. Proporcionálně to není kůň, ale welsch pony typ A nebo B. Také je vidět, že krk je nedokončený a tak působí krátký Ale je pravda, že pár chybiček tam je ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.