Nejste přihlášen/a.
Poprvé bydlím v bytě, který je vytápěný plynem. Zajímalo by mě, kolik tak stojí vytápění plynem, když je to byt 2+kk a jsou tu 2 topení a oboje budou nastavena cca na 20-23 °C... Jak dlouho?... Dokud je zima. Jsme tu tři a platíme dohromady inkaso 1500, myslíte, že to bude stačit? Vlastně i s vodou dohromady? Nedokážu si představit, na kolik to tak vyjde a jestli hrozí, že budeme muset doplácet
Předtím jsem bydlela ve starém rodinném domku 3+1, kde jsme topili elektrickým topením.
doplněno 23.09.12 20:33:Ještě doplním - je to byt v cihlovém domě o 4 patrech. Ten náš je právě ve 4. patře.
doplněno 23.09.12 20:41:A ještě vlastně do toho i eletrika... ach jo...
Nepíšete rozměry pokojů.Plyn je rozhodně levnější než elektrika.Ohledně inkasa jste 3lidi tak předpokládám že 1500kč bude málo spíše bych to zvedl asi na 2500kč.Počítejte že i voda něco stojí, záleží taky kde bydlíte každá obec má jinou cenu.Nepíšete jaké máte okna zda plastová nebo stará dřevěná. Jedna rada,na začátku měsíce si zapište stav všech hodin, na konci měsíce a spočítejte a uvidíte kolik jestli Vám to stačí.Pěknou teplou zimu přeji
Byt je velký 55 m2, ale rozměry pokojů nevím (ale bude to tak 25 m2 jeden a 25 m2 druhý + koupelna a chodba, ale tam se netopí). Je to v Brně, okna jsou nová, plastová.
Nepíšete zda byt je Váš či pronajatý. Poptejte se třeba u plynařů na loňskou spotřebu plynu atd.Asi bude lepší jak jsem psal začátek a konec měsíce.Já to tak udělal a jsem v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.