Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rekonstruuji podlahu v starém domě a prosím o radu. Nosné trámy (osová vzdálenost 115 cm) byly prohnuté a proto jsem ke každému z obou stran přibil příložku - fošnu o tloušťce 5 cm. Vzdálenost mezi vnějšími hranami příložek na sousedících trámech je cca 90 cm. Nyní chci položit na příložky OSB. Mám dva dotazy:
- mám něco dát na příložky, tj. mezi ně a OSB, např. pásku z mirelonu?
- jakou tloušťku OSB mám použít? Podle tabulek by měla stačit 1 x OSB o tloušťce 25 mm, ale mě se to zdá málo...
Díky předem za odpověď
proč vymýšlet vymyšlené pruvodce.rockwool.cz/...
HDF - to by se prohnul a to hned 2x, při placení a i při nošení. (ještě jsem nikdy takové řešení neviděl, neslyšel o něm)
P.baddotbug, predpokladám ,že ako prvý krok pri rekonštrukcii podlahy s starom dome bolo položenie hydroizolácie na spevnený podklad s prepojením izolácie stien -podrezanim . Ak o tom velmi neuvažujete,prečítajte si prispevky o vlhutí stien,hube a hnilobe.V prípade ,že izoláciu máte ,využite priestor aj pre tepelnú izol. pod OSB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.