Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utěsnění starých dveří

Od: sword® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den potřebuji radu u staršího baráčku,máme hodně staré dveře,ale mám tento problém v dolní části si nevím rady jak nejlépe utěsnit tyto dveře, pravděpodobně se z nějakého důvodu kdysi zkroutily a je tam mezera asi 10mm a jelikož se mě líbí nechci je vyměńovat za nové. Pokud máte řešení tak budu rád za odpovědi. Pokud to půjde vložím foto.Děkuji

doplněno 23.09.12 11:39:

Ještě jedno foto spodku,kde je problém

doplněno 23.09.12 11:41:

Tak druhý obrázek tam nedostanu

Utěsnění starých dveří

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Doporučuju sikonové těsnící ´trubičky´ ( viz) - těsní i poměrně velké mezery, ale jsou tenkostěnné, takže při zmáčknutí dveře či okna nedeformují (nezvětšují deformity)...

doplněno 23.09.12 12:12:

Jo - v tomodkazu je potřeba zvolit "Silikonová těsnění Sillen"...

doplněno 24.09.12 12:50:

Kontaktujte tu firmu a požádejte o seznam odběratelů podle vašeho bydliště (nebo, pokud by se ´cukali´, dejte kontakt na vás s prosbou,aby oni oslovili své odběratele v dané oblasti a ti se vám ozvali)... Pokud nemáte frézu na drážku, budete mít beztak levnější si těsnění nechat namontovat... ;)

hodnocení

Tak tady bych si vybral,ale bohužel to silikonové těsnění Sillan je jen pro velkoodběratele a jinde jsem ho v nabídce nenašel:(

hodnocení

2x

Dobrý den, Sworde. Když kliknete na odpověď, tak můžete vložit další obrázek dveří. Vkládám dveře a ptám se, tady se vchází dovnitř a je tam takový schod?

Utěsnění starých dveří #2
hodnocení

Vchází se do dveří na pravé straně.kde šipky nemáte.

Utěsnění starých dveří #3

Podle Vaší foto, je možné udělat, co jsme udělali my. Zvednout vchod do domu až ke dveřím a spojit to s chodníkem. Nevím, zda to píši srozumitelně. Příchod ke dveřím je z chodníčku, tak jsme použili dlaždičky, lepidlem na dlaždice udělali nájezd, až 5 cm na dveře. Tím nejen nefouká, ale je tam schůdek, nejde tam déšť. Je to uděláno od laika, není to odborně. Jen můj názor.

Utěsnění starých dveří #4

hodnocení

2x

po truhlářsku vyřezat (nechat si vyřezat) patřičný pásek ze dřeva a nekolika malými hřebíčky to zevnitř přitlouct tak, aby byla mezera vyplněna. Souhlasím, že koberec bude taky dobrá pomoc.

jabraka*
hodnocení

1x

Mohu vřele doporučit těsnicí prvek,který jsem několikrát vyzkoušel.Uřízni pruh zátěžového koberce,který silikonem nalepíč před dveře tak aby byl těsně na dveře přitlačen.Po zatvrdnutí tudy ani nefoukne a nakonec to může i hezky vypadat.

JABRAKA

hodnocení

0x

Tak vypadají dveře uvnitř místnosti u dveří, když se otevřou.

Utěsnění starých dveří #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]