Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji radu u staršího baráčku,máme hodně staré dveře,ale mám tento problém v dolní části si nevím rady jak nejlépe utěsnit tyto dveře, pravděpodobně se z nějakého důvodu kdysi zkroutily a je tam mezera asi 10mm a jelikož se mě líbí nechci je vyměńovat za nové. Pokud máte řešení tak budu rád za odpovědi. Pokud to půjde vložím foto.Děkuji
doplněno 23.09.12 11:39:Ještě jedno foto spodku,kde je problém
doplněno 23.09.12 11:41:Tak druhý obrázek tam nedostanu
Doporučuju sikonové těsnící ´trubičky´ ( viz) - těsní i poměrně velké mezery, ale jsou tenkostěnné, takže při zmáčknutí dveře či okna nedeformují (nezvětšují deformity)...
doplněno 23.09.12 12:12:Jo - v tomodkazu je potřeba zvolit "Silikonová těsnění Sillen"...
doplněno 24.09.12 12:50: Kontaktujte tu firmu a požádejte o seznam odběratelů podle vašeho bydliště (nebo, pokud by se ´cukali´, dejte kontakt na vás s prosbou,aby oni oslovili své odběratele v dané oblasti a ti se vám ozvali)... Pokud nemáte frézu na drážku, budete mít beztak levnější si těsnění nechat namontovat...
Dobrý den, Sworde. Když kliknete na odpověď, tak můžete vložit další obrázek dveří. Vkládám dveře a ptám se, tady se vchází dovnitř a je tam takový schod?
Podle Vaší foto, je možné udělat, co jsme udělali my. Zvednout vchod do domu až ke dveřím a spojit to s chodníkem. Nevím, zda to píši srozumitelně. Příchod ke dveřím je z chodníčku, tak jsme použili dlaždičky, lepidlem na dlaždice udělali nájezd, až 5 cm na dveře. Tím nejen nefouká, ale je tam schůdek, nejde tam déšť. Je to uděláno od laika, není to odborně. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.