Nejste přihlášen/a.
dobrý den, před čtyřmi lety jsem koupila nemovitost s pozemkem. Zjistila jsem, že kamenná zeď, kterou vybudoval předchozí majitel přesahuje o metr a půl do veřejné komunikace a sousedi mají špatný přístup ke svým domům. Budu moci případné náklady na posunutí zdi, vymáhat po předchozím majiteli, který mi tuto zkutečnost při prodeji zatajil? děkuju za odpověd
určitě ne. Bude tvrdit, že to udělal v dobré víře,kde si myslel, že má správnou povědomost o vedení hranice nemovitosti/pozemku.Mj.on za správnost myslím nijak neručí. MJ. tazateli, víte co desítek státních silnic z minulosti vede po soukr. pozemcích. Jedná se o tzv. nevypořádané pozemky. Jsou jich tisíce. Váš případ je podobný. Je to problém souč. majitele, ne toho minulého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.