Nejste přihlášen/a.
Musím plně podpořit diskutující, kteří před časem vložili informace o společnosti MAXXKUCHYNĚ. Zcela potvrzuji jakýkoli nezájem o zakázníka po zaplacení peněz - je třeba uhradit 100% ceny před instalací kuchyně, nikdo nereaguje na reklamace, stížnosti, vše neúměrně dlouho trvá. Jejich kuchyně jsou předražené. Za zcela nekompetentní považuji ´odpovědnou vedoucí´ R.S., která se honosí titulem manažer a která nemá ani potuchy o průběhu reklamačního řízení, o přístupu k zákazníkovi, přenáší odpovědnost za jejich chyby na zákazníky atd atd. Zajímalo by mě, jestli všechny ty chválupějící reference, které se objevují na jejich stránkách, jsou opravdu od reálných zákazníků, nebo nezbytná Potěmkinova vesnice pro případné další oběti. To, že někdo odvede svoji práci bez chyby, je snad normální a nevyžaduje zvláštní pochvaly, zejména pokud za tu práci platíme. Zřejmě u MAXXKUCHYNĚ to je ale pořád výjimka! Ráda bych všechny důrazně varovala před tímto ´podnikem´.
o nakupování o firmě MAXX KUCHYNĚ zde: www.kuchyne.bz - stejná (nebo možná ještě horší) zkušenost jako předcházející diskutující
byly jsme se podívat také v MAXX kuchyních a vůbec nás to nenadchlo , tecnická úroveň je k ceně nepřiměřená a vybavenost skříněk je prakticky nulová . Protože jsme z východních čech oslovia nás nabídka firmy Pelc kuchyně i když jsou tu i věhlasnější výrobci . Po skušenostech s návrhem ,průběhem montáže a také s praxí s užíváním jsme maximálně spokojeni . Navíc otevřeli nové studio v Hradci Králové se zkušební jízdou .
Maxx kuchyně byl ze všech dodavatelů, s kterými jsem přišel za poslední dobu do styku nejlepší. Kuchyně podle mě široko daleko nejkvalitnější a že jsou předražené? Tak si je nekupujte, když na ně nemáte. Zařizoval jsem před časem celý byt a to bych vám přál vidět katastrofy. A to, že se platí 100% ceny před instalací je naprosto normální a běžné pro většinu dodavatelů - nebo myslíte, že byste vysázela dvěstě tisíc na místě řidiči nebo montérovi při předání kuchyně? Nebo že byste platila až po namontování? To bych rád viděl ty české chytráky, jak platí po dodání. Sám jako podnikatel mám spoustu špatných zkušeností s neplatiči, to je takový český folklór.
Také musím reagovat, ale opačně - mám od Maxx kuchyní kuchyni už půl roku a od začátku jsem byl velice spokojený. To, jak se nám věnoval prodejce, jsem zatím nikde nezažil. Sice také došlo k prodlevě v dodání, asi o 2 týdny, ale to jsme vůbec neřešili. Vím, že to není omluva, ale nedodržení termínu je dnes zcela běžná věc, na rozdíl od toho, že někdo odvede práci bez chyby. To je dnes bohužel spíše výjimka. Asi záleží na konkrétních lidech...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.