Nejste přihlášen/a.
Tohle je někdy problém u kovových futer. Jde o to, že bys potřeboval trochu vyšroubovat pant z futer, což ovšem jaksi nejde.
Já na to používám velký instalatérský hasák, kterým ten plech, co je kolem čepu jakoby kousek rozbalím.
co si mám představit pod tí rozbalit? už jsem zkoušel dát i staré panty na nové dveře..pořád stejné...
To není o pantech na křídle, ale o pantech na futru. Na křídle je o kousek menší falc, musel by jsi všechny falce malinko zvětšit, což je trochu nesmysl, neb by s tím bylo tolik práce, že se to fakt nevyplatí. Tudíž, aby jsi odstranil problém, musíš na futru trochu vyšroubovat pant. Jelikož s velikou pravděpodobností nemáš na futru šroubovací panty, musíš si poradit jinak. Prostě ten čep, na který se nasazuje pant se musí dostat tak 2 milimetry dál od futer.
jj to jsem pochopil že to bude panty na futrech, takže asi jediná možnost je panty odřezat a navařit znova ale trochu dále od futer což je běh na dlouhou trať - dostat někoho ze svářečkou do bytu a ani to si nedokáži představit...
dalo by se tak říci no vzal jsem ten hasák...přítelkyně držela panty..a panty jsem vyhnul jakoby směrem do prostoru dveří..a hle pomohlo to sice částečně ale pomohlo už dveře zavřu s menšími obtížemi..takže ještě trochu a bude to OK, děkuji za odpověď a nápovědu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.