Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,začali jsme rekonstruovat rodinný domeček po babičce,nyní se chystáme na kuchyň,chtěla jsem od někkoho radu jaká značka myčky je co se týka ceny spotřeby energií a kvality dobrá.Podotýkám dobrá protože jsem ochotna za myčku zaplatit max 7000kč.Vím ,že to není mnoho ,ale má se nám narodit miminko do toho výdaje za opravy a v dnešní době se nechceme zadlužovat.Díky za rady
Za 7000 kč nevím.Ono je těžko radit jakou značku.Každý má zkušenosti s jinou a bude vychvalovat tu svojí.Záleží na jaký kus narazíte.Koupíli si dva lidé tu samou věc nemusí stejně šlapat.Jedna se bude porouchávat stále a nedoporučila by jste jí.A ten druhý na ní nenechá dopustit.Já mám oblíbenou zn.LG.Máme i myčku LG a naprostá spokojenost.Určitě bych koupil na 12 sad.Na 8 sad je málo.LG je na 14 sad díky motoru DD-
heureka.cz/... jít se na ni kouknout do obchodu ohmatat si ji a očichat a objednat v nejlevnějším obchodě. Ještě rada, některé myčky lze připojit na teplou vodu. Úspora elektřiny je značná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.