Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou pořídit značku myčky nádobí?

Od: hanika* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,začali jsme rekonstruovat rodinný domeček po babičce,nyní se chystáme na kuchyň,chtěla jsem od někkoho radu jaká značka myčky je co se týka ceny spotřeby energií a kvality dobrá.Podotýkám dobrá protože jsem ochotna za myčku zaplatit max 7000kč.Vím ,že to není mnoho ,ale má se nám narodit miminko do toho výdaje za opravy a v dnešní době se nechceme zadlužovat.Díky za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

0x

Za 7000 kč nevím.Ono je těžko radit jakou značku.Každý má zkušenosti s jinou a bude vychvalovat tu svojí.Záleží na jaký kus narazíte.Koupíli si dva lidé tu samou věc nemusí stejně šlapat.Jedna se bude porouchávat stále a nedoporučila by jste jí.A ten druhý na ní nenechá dopustit.Já mám oblíbenou zn.LG.Máme i myčku LG a naprostá spokojenost.Určitě bych koupil na 12 sad.Na 8 sad je málo.LG je na 14 sad díky motoru DD-

interlink.tsbohemia.cz/...

*palec*

hodnocení

0x

Když to napíšu s mírnou nadsázkou, všechna "střeva" se montují na jedné čínské lince a mění se jenom čelní panely s označením výrobce. Spíš bych se zaměřil na vlastnosti (velikost, programy, spotřeba...) než na značku.

hodnocení

0x

vyberte tedy takovou, kterou vyhovuje vaším kriteriím, cena, šířka . .

hodnocení

0x

heureka.cz/... jít se na ni kouknout do obchodu ohmatat si ji a očichat a objednat v nejlevnějším obchodě. *palec* Ještě rada, některé myčky lze připojit na teplou vodu. Úspora elektřiny je značná.

"některé myčky lze připojit na teplou vodu. Úspora elektřiny je značná."

Ano...ale nutno dodat že ona úspora se dosáhne jen v některých případech, zdaleka ne vždy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]