Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena vystavby RD v Praze?

Od: assad odpovědí: 3 změna:
Dobry den, mam moznost prodat byt a postavit si rodinny dum. Nemam vsak v tomto ohledu vubec prehled, proto bych se rad zeptal, na kolik vyjde v Praze vystavba rodinneho domu.
Zajima me cena vcetne uplne vseho, pozemku, samotne stavby, pripojeni na vsechny site...
Dum by mel byt patrovy, v kazdem patre 3+1 nebo 4+1, a se zahradou. Je mi jasne, ze cena muze mit velke rozpeti, ale zajima me, na jake castce zacina a na jake konci. Dekuji prevelice.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pacient: "Já jsem z Prahy..."

Lékař: "A co na to berete?"

To nic...to jen poznámka k faktu, že cena RD může být v Praze zcela stejná jako v Krkonoších, Dolní Lhotě, Čimelicích atd...

Ale k Vaší otázce..od 4mil Kč výše...Když už jsme tedy v Praze, asi Vám je jasné, že jen cena pozemku na Václaváku by byla vyšší, než cena RD tamtéž.

A obdobně se můžeme bavit o přípojkách inženýrských sítí...jen ty mohou dělat klidně i několik set tisíc Kč, pokud bude pozemek "nezasíťovaný" a inženýrské sítě budou "v nedohlednu".

myse*
hodnocení

0x

to máte těžké - nejdříve musíte sehnat stavební pozemek - ceny jsou opravdu různé - na okraji Prahy nižší... Počítejte minimálně 2500 za metr, horní hranice není stanovena. Takže malá zahrádka tak milion a půl...

a dům - ten se dá pořídit maličký tak od 1,5mil, koukněte na Canabu... Dřevostavba bývá levnější (zkuste juknout na Stavex), nabídek je spousta musíte hledat.

Ale pod 4mil se určitě nedostanete s dvougeneračním bydlením...

jabraka*
hodnocení

0x

Pozemek na okraji Velké Prahy zasíťovaný - příklad:

Parcela Rajský vrch,plocha domu až 160m2, parcela 530 m2, 3 850 000 kč.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]