Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penetrace pod dlažbu?

Od: petr130rs* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěl bych se pozeptat, jak je to s penetrací pod dlažbu. Podlahu jsem napenetroval, následně dal dlousložkovou hydroizolaci a zajímalo by mě, zda je ještě nutná penetrace nyní pod dlažbu. Podlaha je křivá, cca 1,5 cm rozdíl v rohách, jde to docpat lepidlem v několika vrstvách? Tedy vyrovnat lepidlem, nechat cca 2 dny zaschnout a následně pokládat? Nebo co s tím v tomhle případě?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Petře, teď již bez penetrace, Křivá a křívá, toť rozdíl.

Na jaké vzdálenosti je nerovnost 1,5cm? Pokud je to málo, tak lepidlo, pokud je to hodně, použít NC 510.

doplněno 19.09.12 16:58:

Jen lepidlo!

petr130rs*
hodnocení

Půdorysem je to nyní cca 2 x 2 m (po usazení vany) a ještě je mezi malá zídka cca v půlce, mezi umyvadlem a wc. Ale i tak je to cca do 1,5 cm, možná do 2 cm v rohách. Mám lepidlo Ceresit CM12. Holt věc, kterou si měl zedník zjistit, neudělal a nyní už s tím sám nic nezmůžu, poté, co jsem ho vyhnal s tím, že si to můžu dok*rvit sám taky.

Díky za radu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]